HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ocak 2022 Perşembe Saat: 09:42

MUSTAFA SARIGÜL’ÜN ORDUSU SAHADA!

   Hiçbir siyasi parti gözetmeden tüm siyasi partilerle görüşmeler gerçekleştiren Türkiye Değişim Partisi  Ordu teşkilatı parti ilkeleri hedeflerini siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarıyla odalarla ve derneklerle paylaşmaya devam e
MUSTAFA SARIGÜL’ÜN ORDUSU SAHADA!

   Hiçbir siyasi parti gözetmeden tüm siyasi partilerle görüşmeler gerçekleştiren Türkiye Değişim Partisi  Ordu teşkilatı parti ilkeleri hedeflerini siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarıyla odalarla ve derneklerle paylaşmaya devam ediyor.

    Sabah saatlerinde Altınordu Ziraat odası başkanı Atakan Akça ile başta fındık, yumurta organize sanayi bölgesi kurulması ve geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulundular. Tekelleşmenin fındık üreticisine büyük bir yük olduğunu anlatan taraflar ordu tarımının siyasi bir malzeme olmaması gerektiğini ortak akılla birlikte tarım ve tarım ürünlerinin gelişerek şehrimize ve ülkemize değer kazanması gerektiğini ifade ettiler. Türkiye değişim partisi ticaret odası başkanı Servet Şahin’e Ordudaki Pandemi koşullarından kaynaklı sanayici ve esnafın zor şartlardan kurtulması için kalıcı çözümler geliştirmesi ile ilgili fikir beyan ettiler. Ticareti faaliyetlerde tekelleşmenin rekabeti ortadan kaldırdığına adilce bir sistemin yeniden inşa edilmesinin Sart olduğunu konuştular devamında Ticaret odası başkanı Servet Şahin Türkiye Değişim Partisinin ( TDP) ülkemize devletimize hayırlı olmasını temenni ettiler. Türkiye değişim partisi heyeti misafirperverliklerinden dolayı Servet Şahin’e teşekkürlerini ilettiler.

    Türkiye değişim partisi Milliyetçi hareket partisine ( MHP ) yapmış olduğu ziyarette milliyetçi hareket partisi il başkanı Naci Şanlıtürk Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Sude Tavlı ve çok sayıda partili ile karşıladılar. Sıcak gecen sohbette memlekete dair karşılıklı fikir alışverişinde bulundular ordunun bir adım daha ileri gidebilmesi için hepimizin taşın altına elimizi koymamız için fikir beyan ettiler. Başta sarp demiryolu fındık ve ticari faaliyetlerin olumsuzluklarını nasıl pozitif yönde tersine çevrileceği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Taraflar samimi sohbet ortamında birbirlerine başarılar dilediler.

    Türkiye Değişim Partisi (TDP) ordu il teşkilatı ordu kültür ve alevi derneğini ziyaret etti Dernek başkanı Yaşar Özdemir ve yönetim kurulu ile dernek binası inşaatı hakkında bilgi alışverişinde bulundular Alevi kültürünün ülkemiz için öneminden bahsedildi iki tarafta birbirlerine teşekkürlerini ifade ettiler.

     Adalet ve kalkınma partisi ( AKP ) Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Türkiye değişim partisi ülkenin hepimizin ülkesi olduğunu biz TDP olarak dolar Euro’nun değer kazanmasından keyif alan bir parti olmayacağız ortak aklın egemen olması gerektiğini ben bilirim değil istişare ve işin ehilleri ile daha yaşanılabilir bir Türkiye hedeflenmesi gerektiğini görüşlere sunuldu.  Adalet ve kalkınma partisi ( AKP ) ilçe yönetimi teşekkürlerini ifade etti.

    Vatan partisi Ordu il başkanı Osman Erdaş’ı iş yerinde ziyaret eden Türkiye değişim partisi teşkilatı kısa sohbetin ardından birbirlerine başarılar dilediler.

    Türkiye değişim partisi ( TDP ) Ordu İl Başkanı İlhan Kaya Altınordu ilçe başkanı Serkan Çelik Gürgentepe ilçe başkanı Murat Öztürk Fatsa ilçe başkanı Hasan Orta ve üyeleri eşlik etti

     İl başkanı İlhan Kaya toplumun tamamını kucaklayacaklarını Sen bendensin mantığı ile değil hepimizin birbirimize ihtiyacı olduğu mantığı ile sahada olduklarını gittikleri her yerde Mustafa Sarıgül’ün ordumuza gurur duyduğunu ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler : MUSTAFA, SARIGÜL’ÜN, ORDUSU, SAHADA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız