HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2022 Salı Saat: 09:38

KAPALI PAZAR YERİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, pazarcı esnafının hak ettiği alana kavuşacağı Kapalı Pazar Yeri Projesinin sonuna yaklaştıklarını söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyes
KAPALI PAZAR YERİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, pazarcı esnafının hak ettiği alana kavuşacağı Kapalı Pazar Yeri Projesinin sonuna yaklaştıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) ile birlikte koordineli olarak çalışmalarını sürdürdükleri Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin açılışı için artık gün saydıklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Elekçi Irmağının hemen yanında kalan, aşırı yağışlar sonrası olası bir sele karşı, muhtemel taşkınları koruma altına almak için tahkimat duvarı ile güçlendirdiğimiz Kapalı Pazar Yeri Projemizin sosyal alanları ile birlikte devam eden üst yapı çalışmalarını bir ay içerisinde tamamlandıktan sonra Fatsa’mız modern bir kapalı pazar yerine kavuşmuş olacak. Şehrimizde yaptığımız modern ve uzun ömürlü çalışmalarda bizlere destek olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederim.” dedi.

“9 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILIYOR”

Ata Caddesi’ndeki pazar yerinin kaldırılmasının ardından çalışmaların hız kazandığı ve toplam 9 bin metrekare alan üzerinde 7 bin 910 metrekaresi kapalı pazar yeri olarak planlanan modern projede 750 metrekarelik alanda peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark bulunuyor. Projede uygulanacak olan sert zemin imalatları, 100 metre uzunluğunda betonarme istinat duvarı, çevre aydınlatma işleri ve elektrik tesisatı imalatları ile modern bir pazar inşa ediliyor.

 

Anahtar Kelimeler : KAPALI, PAZAR, YERİ, AÇILIŞ, İÇİN, GÜN, SAYIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız