HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 15:41

BAŞKAN GÜLER ÇATALPINAR’A ÇIKARMA YAPTI

  Ordu Büyükşehir Beledi
BAŞKAN GÜLER ÇATALPINAR’A ÇIKARMA YAPTI

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesine çıkarma yaptı. Sanayi esnafını ziyaret ederek bol kazanç dileyen Başkan Güler, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda ise talepleri dinledi ve çözüme yönelik notlar aldı.

 

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

 

AK Parti Çatalpınar İlçe Başkanlığının Danışma Meclisi Toplantısına katılarak ilçe temaslarına başlayan Başkan Güler, ardından Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe'yi ziyaret ederek yapılan yatırımlara dair istişarelerde bulundu ve ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi. Sahada yaptığı incelemelerden sonra sanayiye giderek esnaflarla bir araya gelen Başkan Güler, sohbet ettiği esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

 

Başkan Güler’in ilçedeki son adresi ise muhtarlar oldu. Düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güler, sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulundu.

 

Bolaman havzası sınırları içinde yer alan Çatalpınar’ın bereketli topraklara sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Nasıl ki millet rüzgar türbini ve HES’lerle zengin olduysa şu anda soğuk hava deposu çok önemli bir yatırım. Yapacağınız şey soğuk hava deposuyla ürettiğiniz şeyleri depolamak ve fiyatı yüksek olduğunda satmak. Gıda artık son derece önemli. Bu nedenle gıdaya yönelik tedbirimizi şimdiden almamız gerekiyor. Zaten bunu siz yapmazsanız başka illerden girişimciler yapacak. Ünye limanından tarihinde ilk defa şubat ayında gemi yükleyeceğiz. Bunlar burası için önemli gelişmeler. Bolaman vadisi projesi kapsamında bize 80 milyon dolar para gönderilecek. Bu proje suyu, yolu, tarım ve hayvancılığı harekete geçirecek. Ben burada herkesi ateşlemek istiyorum. Buralarda artık daha büyük işler yapmamız lazım” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, ÇATALPINAR’A, ÇIKARMA, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız