HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 16:50

ÖNCELİK HASTA VE CENAZE HİZMETLERİ…

Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yaklaşık 402 yerleşim yeri yolunu açan Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, 18 cenaze nakli gerçekleştirirken, 20 hastanın sağlık kuruluşlar
ÖNCELİK HASTA VE CENAZE HİZMETLERİ…

Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yaklaşık 402 yerleşim yeri yolunu açan Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, 18 cenaze nakli gerçekleştirirken, 20 hastanın sağlık kuruluşlarına ulaştırılmasını sağladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin kırsal kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipinin ardından hasta kurtarma, cenaze nakil ve karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri kırsalda etkili olan yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen bir yandan karla mücadele çalışması yürütürken bir yandan da başarılı hasta kurtarma çalışmalarına imza attı.

Önceki akşam saatlerinden itibaren yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında, Akkuş İlçesinde 6 hasta , Fatsa ilçesinde 1 cenaze, Çaybaşı ilçesinde 2 hasta  ve 2 cenaze, İkizce ilçesinde 3 hasta ve 1 cenaze, Çatalpınar ilçesinde 1 hasta, Aybastı ilçesinde 1 cenaze, Kabataş ilçesinde 1 cenaze, Gölköy ilçesinde 1 cenaze, Perşembe ilçesinde 2 cenaze ve 1 hasta, Ulubey ilçesinde 2 cenaze, Kumru ilçesinde 1 cenaze, Korgan ilçesinde 3 hasta ve 3 cenaze, Kabadüz ilçesinde 1 cenaze, Mesudiye ilçesinde 1 cenaze ve 3 hasta, Ünye ilçesinde 1 hasta ile Gürgentepe ilçesindeki 1 cenazenin bulunduğu yollara müdahale edildi.

ÖNCELİK HASTA VE CENAZEDE

Vatandaşlara karla mücadele çalışmaları konusunda çağrıda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, "Lütfen araçlarımızda kış lastiği, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Vatandaşlarımız, herhangi bir olumsuz durumda Büyükşehir Belediyesi'nin 444 10 52 numaralı çağrı merkezini arayabilir. Vatandaşlarımızdan ricamız, yol açma çalışmalarında önceliğin hasta ve cenaze hizmetlerinde olduğunu unutmasınlar. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz 7/24 görevinin başında" ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler : ÖNCELİK, HASTA, VE, CENAZE, HİZMETLERİ…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız