HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2022 Pazar Saat: 16:31

TÖREN “GELECEK ÇOCUKLARIMIZIN”

   Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla Altınordu Bel
TÖREN “GELECEK ÇOCUKLARIMIZIN”

 

 Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen Sinema Günlerinin ikincisinde kalbe dokunan ve mizah dolu bir hikâyeye sahip olmakla birlikte aksiyonla karışık bir komedi macera filmi olan “6 Süper Kahraman (Big Hero 6)” çocuklarla buluşturuldu.

 

Altınordu Belediyesine ait Durugöl Mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkında 9 gün boyunca devam edecek olan Sinema Günleri ile çocuklar gönüllerince eğlendikleri ve dinlendikleri dolu dolu bir sömestr tatili geçiriyor. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğin ikinci gününde de sinemaya çocukların ilgisi yoğun oldu. Belediyenin patlamış mısır ve organik elma suyu ikramları ile zenginleşen etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün daha yaşadı. Çocukların yanı sıra aileler de Trafik Eğitim Parkında kendilerine yapılan ikramlar eşliğinde açık havada çeşitli aktiviteler ile dolu dolu bir hafta sonu geçirdiler.

 

 Başkan Aşkın Tören “hepimizin ortak hayali; onlar için güzel bir gelecek” dedi.

Çocukların yoğun ve yorucu bir eğitim dönemi geçirdiklerini kaydeden Başkan Tören, “eğlenceli renkli, dinlendikleri aynı zamanda eğlenirken öğrendikleri aktiviteler ile çocuklarımızı ikinci yarıyıla hazırlıyoruz. Bu vesile ile uzun süren pandemi koşulları nedeniyle evlerinde kalmak zorunda kalan ailelerimiz, özellikle anneler için de çocukları ile birlikte hoşça vakit geçirme imkânı sunan bir etkinlik.

Gelecek çocuklarımızın ve her şey çocuklar için. Çocuklarımız için eğlenceli öğreten ve dinlendiren keyifli etkinliklerimiz devam edecek. Yoğun ilgileri sebebiyle hem çocuklarımıza hem de kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Hafta sonunda; 13.30 ve 18.30 saatlerinde iki seans olarak düzenlenen sinema gösterimi hafta içi ise; her gün 18.30’da tek seans olarak devam edecek.

 

Dolu dolu bir hafta sonu geçiren çocuklar ve aileler ise etkinlik için Başkan Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

 

--

Anahtar Kelimeler : TÖREN, “GELECEK, ÇOCUKLARIMIZIN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız