HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2022 Salı Saat: 16:11

“TEK YAPMAMIZ GEREKEN ÜRETMEK”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ordu İl Başkanı İlhan Kaya, haftalık basın bildirisinde Türkiye gündemini değerlendirdi. Başkan Kaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi devam ediyor. Bar
“TEK YAPMAMIZ GEREKEN ÜRETMEK”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ordu İl Başkanı İlhan Kaya, haftalık basın bildirisinde Türkiye gündemini değerlendirdi. Başkan Kaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi devam ediyor. Barış için görüşmeler yapılıyor ama ABD barış istemiyor. Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımların etkili olması için savaşın uzamasını sağlıyor.

ABD, savaşı başlatır, ama taraflardan birinin galip gelmesini de istemez. ABD, kaos ister, kargaşa ister, çözümsüzlük ister.

ABD, hiçbir savaştan zarar görmemiş aksine her savaşta ekonomisi büyümüştür. Dünya barışı için, iç barış için, demokrasi için bir numaralı tehdit ABD’dir.

Bu sözü bizden başka bir parti söyleyemez.

Halkımız ucuz ayçiçek yağı, et, bakliyat, ekmek alabilmek için saatlerce bekliyor. Ak Partinin yanlışlarının ceremesini millet çekiyor.

Avrupa’sı, Amerika’sı bir oldu şeker fabrikalarını özelleştirin, pancar ekmeyin, çiftçiye destek vermeyin dediler. Piyasada şeker bulunmuyor.

Tarımda dışa bağımlılık yüzünden kuyruk var, yokluk var, pahalılık var.

Bir kilo domates 15, 5 litrelik ayçicek yağı 200, ramazan pidesi 5 lira, 6 lira olmuş millet kara kara düşünüyor. Mutfaklarda huzur yok, evlerde neşe yok.

Mübarek ramazan ayının bereketini kaçırdılar. Bu aziz millete Ramazan sevincini çok gördüler.

Bunların sorumlusu Ak Partidir. 20 yıldır ülkeyi tek başına yönetince ne oldum delisi oldular. Millete tepeden bakmaya başladılar.

200 LİRA “CIK” DEĞİLDİ SAYIN ERDOĞAN 200 LİRAYI SİZ “CIK” YAPTINIZ

Sayın Erdoğan, Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti için ‘200 liracık’ diyor. 200 lira “cık” değildi Sayın Erdoğan, 200 lirayı siz “cık” yaptınız. Ticaret Bakanı, “her şey stabil olsa emtia fiyatları bu kadar yükselmemiş olsa enflasyon da bu kadar yükselmezdi” diyor. Sayın Bakan, Türkiye Değişim Partisi kurulalı bir yıl değil beş yıl olsaydı, siz bakan olmazdınız, enflasyon da bu kadar yükselmezdi. Et ve Süt Kurumunun Genel Müdürü “fiyatlar düşüktü, uzun kuyruklar oluyordu, bu nedenle zam yaptık” diyor. Allah akıl, fikir versin. Sadece gözlerine değil, kalplerine de perde inmiş, yazık. Feryatları duymuyorlar, sıkıntıları görmüyorlar, en kötüsü de umursamıyorlar. Milletten öyle bir şamar yiyecekler ki sesini dünya duyacak.

AK PARTİ GİDİCİDİR, TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ GELİCİDİR

Ak Parti kadroları, 20 yıldır iktidardalar. Ellerine yetki geçti, fırsat geçti, imkân geçti. Dışarıda para çoktu, döviz boldu, Türkiye’ye yağmur gibi para yağdı. Parayı üretime değil betona yatırdılar. 84 milyonun hakkını 84 kişiye yedirdiler. Bugün elektrik faturaları canları yakıyorsa, yoksulluk varsa, işsizlik varsa, her şeye her gün zam geliyorsa nedeni bu 84 kişinin doymamasıdır. Sorumlusu Ak Partidir. AKP iktidarında, zenginler doyarsa, fakirler doyar. Doymayan fakirler değil zenginlerdir. Türkiye, AKP’den kurtulursa sorunlarından da kurtulur. Türkiye’yi, içinde bulunduğu bu durumdan çıkaracak olan parti Türkiye Değişim Partisidir. Çünkü biz, kavga değil, çare partisiyiz.


İTTİFAK SİYASETİ DEĞİL MUTFAK SİYASETİ YAPIYORUZ

Türkiye Değişim Partisi, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye bağlı olan, tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis, bağımsız yargı diyen bir partidir. Türkiye kendine yeter. Türkiye zengin bir ülkedir. Yapmamız gereken, üretmek, üretmek, üretmektir. Yapmamız gereken, Türkiye’yi kendine yeter hale getirmektir. Türkiye Değişim Partisi olarak biz diyoruz ki: Gıdada ve enerjide dışa bağımlı kalmayalım. Topraklarımızın her karışını ekelim. Rüzgâr ve güneş enerjisine, destek ve ağırlık verelim. İhracatımızı artıralım, ithalatımızı azaltalım. Ülkemizin malını, mülkünü, ürününü koruyalım. Yapmamız gerekenlerin adı ekonomik milliyetçiliktir. Yokluğu, yoksulluğu, pahalılığı, önlemenin, ekonomiyi düze çıkarmanın yolunu ekonomik milliyetçilikte görüyoruz. Ekonomik milliyetçiliği ancak biz yaparız.    Dışarıdan destek aramayan, Amerika’ya göz kırpmayan tek parti Türkiye Değişim Partisidir.

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN, EKONOMİK MİLLİYETÇİLİK

Biz, “Malazgirt’ten Kocatepe’ye tam bağımsız Türkiye” diyen bir partiyiz. Tam bağımsız Türkiye için, ekonomik milliyetçilik yapıyoruz.

Ekonomik milliyetçilik, başımızın dik, karnımızın tok, sırtımızın pek olması demektir. Ekonomik milliyetçilik büyük Türkiye demektir. Ekonomik milliyetçilik, ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen demektir. Türkiye Değişim Partisi olarak, ekonomik milliyetçilik yapacağız. Türkiye’yi varlığa, berekete, adalete ve huzura kavuşturacağız. Türkiye Değişim Partisi vicdandır, merhamettir, berekettir. Türkiye Değişim Partisi toplumsal barışın ve kardeşlik hukukunun adresidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Anahtar Kelimeler : “TEK, YAPMAMIZ, GEREKEN, ÜRETMEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız