HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Nisan 2022 Perşembe Saat: 09:31

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YOK OLACAĞIMIZ BU HAYATTA! Bugün var yarın yok olacağımız hayat bu! Gördüğünün yarısına ve işittiğinin de bütününe asla inanma. İnsanın dibi gibi yaşa ve insanın dibi gibi de öl. Hepsi bu işte!     DEMİŞ DEMESİ
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YOK OLACAĞIMIZ BU HAYATTA!

Bugün var yarın yok olacağımız hayat bu! Gördüğünün yarısına ve işittiğinin de bütününe asla inanma. İnsanın dibi gibi yaşa ve insanın dibi gibi de öl. Hepsi bu işte!

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Önemli bir geçmişe sahip olan kütüphaneler, bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesidir. Bireylerin araştırma, tanıma, öğrenme arayışlarında ilk başvurduğu kurumlar olan kütüphaneler, yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz parçasıdırlar.

İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, bireysel ya da toplumsal olarak iyi, güzel ve başarılı bir yer edinmek istiyorsak okumak, düşünmek, eleştirmek ve en önemlisi bilim üretmek zorundayız. Bu anlamda nasıl ki eğitimin, bilimin, sanatın olmadığı bir dünya düşünemiyorsak, kitapların ve kütüphanelerin de olmadığı bir dünya düşünemeyiz.

Milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerleri yüksek, kendine güvenen, analitik düşünebilen genç nesillerin yetişmesi, okumaya, anlamaya ve sentez yapmaya bağlıdır. Bizler bu anlayışla kütüphanelerimize yapılacak her türlü desteği, ülkemizin geleceğine yapılmış katkının bir parçası olarak değerlendirmekteyiz.(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes öleceğini biliyor fakat, en son öleceğini sanıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

LEVO’NUN YERİ

Levent ÇABUK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin yaptığı Şah video cd markete, 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda kart dolum merkezi de olan Şah Video CD Markete, bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  40  yıllık tecrübeler  Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Özen kuru temizlemeye 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda şehit aileleri ücretsiz gazi ve eşlerine de yüzde elli indirimli hizmet veren  Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

SANAT HALI

Sahipliğini Taner ve Temel Beytekin’in  yaptığı Sanat halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübeyle ve “Halıya işlenen sanat’ sloganıyla hizmet vermeye devam eden  Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve 214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Sanat halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

ORDU ERPEN

İşletmeciliğini  hoş sohbet isim Ahmet Akan’ın yaptığı Erpen pvc, pencere ve cam balkon sistemleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Ordu Erpen, Şirinevler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı NO:13/A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat  çeken Ordu Erpene, 233 95 24 ve 0532 063 83 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu Erpen sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Nasıl ki; çocuklar anne-babanın aynayı ise Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan  ve Milletvekilleri de Türk insanının aynasıdır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Burası  “Adalet”in tatile çıktığı ülke Türkiye. Baktın olmuyor, her şeyi tespih yap kendine bazen çek bazen de salla gitsin.

 

 

HARBİDEN

Öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. İlerleyemediğiniz takdirde gerilersiniz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sık sık Suriyeli mültecileri göndermeyeceklerini beyan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  dikkat çeken bir açıklama yaptığını,  Erdoğan’ın, "Türkiye 3,5 milyonu Suriyeli olmak üzere yaklaşık 5 milyon yerlerinden edilmiş kişiye geçici ev sahipliği yapmaktadır. Tek başına bırakılmış olsak da Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dediğini,

**********************************

x-Emeklilerin bin yüz lira tutarındaki bayram ikramiyelerinin 28 veya 29 Nisan tarihlerinde yatırılacağını,

**********************************

x-Ordu’da hafta başında etkili olan rüzgarın etkisiyle il genelinde 1 baca yangını, 1 çatı yangını, 1 işyeri yangını, 1 araç yangını, 1 ahır yangını, 2 samanlık yangını, 2 ikametgâh yangını, 3 elektrik yangını ve 5 orman yangını olmak üzere 17 farklı noktada çeşitli yangın olayları meydana geldiğini, 

**********************************

x-Ordu’da Bayram öncesi  otobüs biletlerinin İstanbul 400, İzmir 500 ve Ankara 300 TL’den satıldığını, Uçak şirketleri bilet fiyatlarının da 699 liraya ulaşarak tavan yaptığını,

**********************************

x-Ordu’nun Akkuş ilçesi  Belediyesi tarafından Gökçebayır Mahallesi'nde yaklaşık 15 dönüm arazi üzerine kurulan güneş enerjisi santralinin montaj işlemleri bitirildiğini, kısa süre önce deneme süreci tamamlanan güneş enerjisi santrallerinin, tam kapasiteyle enerji üretimine geçtiğini, santralin saatte 604 kilovat elektrik ürettiğini,

**********************************

x-10 milletvekiline ait 12 dokunulmazlık dosyasının TBMM Başkanlığına sunulduğunu, Fezlekelerin 1'i AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'a ait olduğunu,

**********************************

x-Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, “ticaretin merkezi olacak” dediği ve 50 milyon TL yatırım yaptıklarını söylediği Ünye Limanının, 30 yıllığına kiraya verileceğini,

**********************************

x-Ordu’nun, yıllık 18 bin ton bal üretimi ile Türkiye'de arıcılıkta birinci sırada yer aldığını,

**********************************

x-Seralarda yetiştirilen başta domates, patlıcan ve biber olmak üzere ürünlerin hormon kullanılmadan döllenmesini sağlayan ve verimi artıran Bombus arısının,  Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsünde üretildiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız