HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2022 Çarşamba Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER FIRSAT HER ZAMAN VARDIR Belki geçmişi değiştirmek için yapılacak bir şey olmayabilir. fakat, geçmişi unutturmak için fırsat her zaman vardır.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Araştırmaya göre, bu ay 4 kişilik ailenin açlık s
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

FIRSAT HER ZAMAN VARDIR

Belki geçmişi değiştirmek için yapılacak bir şey olmayabilir. fakat, geçmişi unutturmak için fırsat her zaman vardır.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Araştırmaya göre, bu ay 4 kişilik ailenin "açlık sınırı" 4 bin 928 lira, "yoksulluk sınırı" ise 16 bin 52 lira olarak hesaplandı. Bekar bir çalışanın "yaşama maliyeti" ise aylık 6 bin 473 lira oldu. Ankara'da yaşayan 4 kişilik ailenin gıda için yapması gereken asgari harcama tutarı, bir önceki aya göre yüzde 8,24 artarken, son 12 ay itibarıyla artış oranı yüzde 76,39 oldu. Birçok ürüne yüzde yüze yakın zam geldi.

Kırmızı ve beyaz et el yakar oldu. En temel ihtiyaç olan ekmek, su, sebze ve meyvelere de bir önceki aya göre fahiş zamlar yapıldı. Verilerden de anlaşıldığı üzere Türkiye günden güne fakirleşiyor.

Halk temel ihtiyaçlarını bile karşılamayacak hâle getiriliyor. Her zaman dedik yine diyoruz. Bu enflasyona rağmen verilen asgari ücret, emekli, memur maaşları çok az. Vatandaşa yetmiyor. Asgari ücreti 4253 TL olan bir ülkede açlık sınırı 4.928 TL olarak hesaplanıyor. Bir eve 16 bin 52 TL girmezse o ev yoksul ev olarak sayılıyor. İktidar acilen maaşlara ek zam yapmalı. Vatandaşı kendi ucube politikaları sebebiyle soktuğu bu girdaptan çıkartmalı.”

(Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendi derdine çare arıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

          BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi  Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Karakayalar halıya hayırlı kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan market çeyrek asırlık tecrübenin adresi Cihan market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini İhsan Coşar’ın yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve telefon ödeme noktası da olan ve gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veren Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik Akif Bayraktar’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 TV, Uydu Sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Gözde Elektroniğe, 216 86 26 ve 0536 652 61 94 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Doğru insan ve  yanlış zaman. Doğru zaman ve yanlış insan. İşte hayat böyle oyunlar oynar her zaman.

 

 

O GÜN BUGÜN

Zaman dediğin içinde bulunduğun an, ötesi yok bunun. Doyasıya yaşa. Nasılsa yaşasan da yaşamasan da bitecek bu hayat.

 

 

HARBİDEN

Karamsar olmak zor değil. Zor olan, çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Metropoll Araştırma tarafından yapılan "Türkiye'nin gidişatı" adlı çalışmada vatandaşların yüzde 71'i "Türkiye kötüye gidiyor" cevabını verirken yüzde 22'lik kısım isi "İyiye gidiyor" yanıtını verdiğini,  AK Parti seçmeninin yüzde 58'lik kısmının "Gidişat iyi" dediği araştırmada CHP seçmenin sadece yüzde 2,4'lük kısmının Türkiye'nin iyiye gittiğini söylediğini,  MHP'li vatandaşların yüzde 44,6'sının ise Türkiye'de gidişatın iyi olduğunu düşündüğünü,

**************************************

x-Ordu BŞB Kent konseyi başkanı Sanayici ve İşadamı Ömer Aydın’ın,  “Son dönemde il dışından yatırımcılar Orduya gelmek istemiyor. Ordu cazibe merkezi olmaktan çıktı.” Şeklindeki açıklamasının dikkatten de öte dikkat çektiğini,  

**************************************

x-Emeklilerin bin yüz lira tutarındaki Ramazan bayram ikramiyelerinin,  27-29 Nisan 2022 tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını,

**************************************                                                                                                              

x-Ordu Tabip Odası Genel Kurul seçimlerinin tek liste halinde gerçekleştirildiğini,  Ordu TESK Otel’de organize edilen seçimde mevcut başkan Uzm. Dr. Ali Coşkun’un listesinin oylandığını, Coşkun’un yönetim Ordusunda Yücel Baştürk, İnan Kılıç, Hazar Çırık ve Fatih Bostancı’nın yer aldığını,

**************************************

x-Ordu’nun en büyük mahallesinin 30 bin 300 nüfusla Altınordu ilçesine bağlı Şahincili  mahallesinin olduğunu,

**************************************

x-Ordu’da, son 3 yılda  bin 500 kilometre yolun asfalt ile buluştuğunu,

**************************************

x-Türkiye'de 2010-2021 yılları arasında meteorolojik afetlerin en fazla sırasıyla Antalya, Balıkesir, İzmir, İstanbul, Konya, Mersin, Ordu, Van, Muğla, Aksaray, Çorum, Bursa, Elazığ, Kayseri, Manisa, Kastamonu, Nevşehir ve Aydın'da meydana geldiğini,

**************************************

x-Ordu BŞB Başkanı Hilmi Güler’in fındığa yönelik yaptığı açıklamada, “Son dönemde her şeyin fiyatı yükseldi, fındığın fiyatı yükselmedi. Çok üreten bir ülke olarak fiyatı bizim kontrol etmemiz lazım. Bizim söz sahibi olmamız lazım. Çünkü üreten biziz” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

**************************************

x-Ordu’nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası esnafları yaptıkları toplantı sonrasında, Perşembe Yaylası’nın Tokat iline bağlanması için de girişimde bulunacağına karar verdiklerini,  Aybastı’dan istedikleri hizmeti alamadıklarını belirten yayla esnaflarının, Tokat’a bağlanmak için önümüzdeki günlerde imza toplayacaklarını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız