HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2022 Çarşamba Saat: 15:55

“FINDIK 4 DOLAR OLMALI”

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, fındığın yeni sezonda fiyatının 4 dolar olarak açıklanması gerektiğini söyledi. Çiftçinin mazot ve gübre alamaz duruma geldiğini belirten Çelik, tarım ürünlerinden v
“FINDIK 4 DOLAR OLMALI”

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, fındığın yeni sezonda fiyatının 4 dolar olarak açıklanması gerektiğini söyledi.

Çiftçinin mazot ve gübre alamaz duruma geldiğini belirten Çelik, tarım ürünlerinden verginin tamamen kalmasını istedi.

Ordu’nun hiç bu kadar yetim kalmadığını ifade eden Çelik, yirmi yıldır bu milletin Ak Parti hükümetine verdiği desteğin karşısında, adeta cezalandırıldığını ifade etti.

EMEKLİ EMEKLEYEMEZ OLDU

İnsanların ekonomik sıkıntılarının görmezden gelindiği kaydeden Çelik, “Et değil dert kaynıyor, bir tüp 330 TL, olur mu? 1 kg beyaz peynir 60 TL, olur mu? Çocuk bezi 200 TL olur mu? Çocuk maması 190 TL olur mu? Emekli emekleyemez oldu, asgari ücretli borç batağında, Manda yoğurdunu geçtik normal yoğurt yiyemez olduk” diyen Çelik’in açıklamalarının satır başları:

CEZAEVLERİ KAN AĞLIYOR

Cezaevleri kan ağlıyor, yirmi beş kişilik koğuşlarda kırk beş kişi yatıyor, devlete karşı işlenmiş suçlarda toplumsal barışı destekleyelim af gelsin. Çocuk istismarı, Kadına karşı şiddet, cinayet, terör toplumun affetmeyecekleri hariç bayram öncesi barışı getirelim.

SİYANÜRE HAYIR

Fatsa ve Ulubey’de siyanürle altın aranıyor. Siyanürle altın aramaya hayır diyoruz. Canım memleketim yabancılara peşkeş çekiliyor doğa katlediliyor, yazık günah, hani palavranız var ya, Lozan Gizli Anlaşması olmasa yer altı kaynakları çıkacak hedef 2023. aldatma, algı, kurgu üzerine bu siyaset etik değil.

İFTİRA ATANLAR HESAP VERMELİ

Ermeni soykırımı ile ilgili vekil demeye utandığımız, kişiler, ecdadımıza şanlı tarihimize leke sürmüşlerdir. Amerika’dan daha Amerikancı bu kişiler derhal partilerinden ihraç edilmeli Türkiye Cumhuriyetine iftira atmaktan haklarında işlem yapılmalı.

JOE BİDEN‘I KINIYORUZ

Altı Siyasi Parti Genel Başkanı, ortak açıklamasının son satırında üzülerek söylüyorum aynen şöyle… Ayrıca bugün ABD başkanı Joe Biden‘in Tarihi gerçekleri siyasi istismar aracı yapan açıklamasını kınıyor. Geçen sene soykırım ifadesinin ABD başkanı tarafından il kez kullanılmasına güncel kaygılarla sessiz kalan iktidarın bu ağır vebalinin ortak sorumluluğunu taşıdığını vurguluyoruz. Sezgin Tanrıkulu ve Garo Paylan için bir açıklama yapılması gerekmez mi?

SARP DEMİRYOLU SÖZ VERDİNİZ NE OLDU?

Ordunun kurtuluş reçetesi sarp demiryolu verdiğiniz sözü tutun bu seçimler geçmiş seçimlere benzemez, sandıkta verdiğiniz sözler tek tek karşınıza gelir.

FINDIK 4 DOLAR OLMALI

Fındık yurt dışına dolar ile satılıyor, O zaman fındık dört (4 ) dolar olarak açıklansın üretici ne ekip ne biçeceğine karar versin.

Bu arada 6 Mayıs günü ilçe binaları açılışları ve Hıdırellez için Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün Ordu’ya geleceğini de belirten Çelik, Sarıgül’ün Ordu’ya olan bağlılığı ve yaşanan sıkıntıları kamuoyu ile paylaşacağını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “FINDIK, 4, DOLAR, OLMALI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız