HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Nisan 2022 Cuma Saat: 14:59

“İYİ”LERİN İFTARINA YOĞUN KATILIM

İYİ Parti Ordu İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftar buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün, TESK Otelde gerçekleştirdiği iftar programına, İYİ Parti Ordu İl teşkilatı,
“İYİ”LERİN İFTARINA YOĞUN KATILIM

İYİ Parti Ordu İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftar buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün, TESK Otelde gerçekleştirdiği iftar programına, İYİ Parti Ordu İl teşkilatı, geçmiş dönem il başkanları, Üst kurul delegeleri, İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, İl disiplin kurulu üyeleri, Eski ilçe başkanları, Siyasi partiler, STK Başkanları ve temsilcilerinin de katılımlarıyla geniş bir katılım sağlandı.

Başkan Şentürk, burada yaptığı konuşmada; “Bugün İl teşkilatımızla birlikte bu akşam iftar programımızı organize ettik. Birliğimizin beraberliğimizin daim olmasını diler, katılan ve gönülleri bizimle olan herkese teşekkür ederim” dedi.

“VATANDAŞI ÇİFTÇİLİKTEN VAZGEÇİRDİLER”

Siyasi konuşmalarında hükümeti ekonomi üzerinden eleştiren Başkan Şentürk; “Çiftçiye vermeleri gereken desteği yurt dışından yaptıkları ithalatlar yüzünden bizim vatandaşlarımızı çiftçilikten vazgeçirdiler. Öyle bir hale geldik ki; ayçiçeği yağı geçti mi geçmedi mi bunun falına bakar hale getirdiler.

Beka diyenler işte ülkeyi getirdiğiniz sonuç bu. Türkiye, kepeğin ekilemeyen bir şey olduğunu bilmeyen tarım bakanları gördü. Türkiye’de ekilebilir arazi olmadığı için Sudan’dan tarla kiraladık diyen bakan vardı. Git bak bakalım var mı yok mu? Bu ne kadar acı bir şey.

“İKTİDAR OLACAĞIZ, BU SİSTEMİ KURACAĞIZ”

Yetkiyi verin ben bu ülkeyi nasıl uçuracağım diyenlerle ülkenin nereye uçtuğunu gördük. Şeker fabrikaları satıldı kimsenin gıkı çıkmadı. Biz geldiğimiz zaman, Allah’ın izniyle programımız hazır. Hangi çiftçimiz hangi ürünü ekeceğini ekmeden bilecek. Fiyatını da bilecek. Her şey program dahilinde olacak. Ne ihtiyacımız varsa ona göre çiftçimiz üretecek. Ne kadar destek alacağını ekmeden bilecek. Hem tüketici ucuza alacak hem de çiftçi kazanacak. Ne zaman canları isterse o zaman yapsınlar işte o zaman iktidar olacağız ve bu sistemi kuracağız” diye konuştu.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

İYİ Parti’nin ilk seçimden birinci parti olarak çıkacağını da sözlerine ekleyen Başkan Şentürk, şöyle devam etti; “Elektriğe, doğal gaza, mazota, benzine zam geldi. Niye; savaş var. Bizim 128 milyar dolarımız merkez bankasında durmuş olsaydı; Merkez Bankasının ihtiyat akçesi denilen; kefen parası olacak parasını seçimlerde harcadılar.

Bunu harcamasalardı hepsinin fiyatı yarıya inecekti. Türkiye’nin bütçesini bir kişi harcıyor; denetleyen yok. İşte bizi idare eden cumhurbaşkanlığı sistemi değişmedikçe ne bu ülkenin tarımı değişir, ne emeklinin maaşı düzelir, ne işsizliğimiz azaltılır, ne adalet ne de hukukun üstünlüğü sağlanır ne de dünyada Türkiye’nin itibarı olur.

“BU SİSTEMİN DEĞİŞMESİ LAZIM”

Öncelikle yapılması gereken bu sistemin değişmesi lazım. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi uygulamaya geçirmemiz gerekir. Allah’ın izniyle anketler bunu gösteriyor. Yüzde 70 civarında bir destek var. İlk yapılacak seçimde birinci parti olacağız ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapacağız. İnşallah Türkiye’nin üzerine güneş doğacak. 84 milyonu kardeşimiz olarak kucaklayıp biz de koyun koyuna beraber olacak. Türkiye’yi kalkınmış ve müreffeh bir ülke yapacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “İYİ”LERİN, İFTARINA, YOĞUN, KATILIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız