HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2022 Çarşamba Saat: 13:48

ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

  Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçe merkezine bağlı Atatürk ve Saraçlı Mahallesi’nd
ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçe merkezine bağlı Atatürk ve Saraçlı Mahallesi’nde 12 sokak ve 1 cadde sıcak asfalt konforuyla buluştu.

 

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde 12 sokak ve 1 caddeyi sıcak asfalt ile buluşturduklarını söyledi.

 

ATATÜRK VE SARAÇLI MAHALLESİ’^NE SICAK ASFALT KONFORU

 

Başkan Güler açıklamasında, “İlçe merkezlerindeki altyapı ve asfalt seferberliğimiz sürüyor. Ünye ilçemizde konforlu bir ulaşım için Atatürk Mahallesi’ne bağlı, Goncagül Sokak, Şehit Fatih Coşkan Sokak, Yasemin Sokak, Yıldız sokak, Güzelbosna Sokak, Akasya Sokak, Şehit Hüseyin Akar Sokak, Kaşif Sokak, Kıyışkan Sokak ve Sıla Sokak ile Şehit Hüseyin Kuşçu Caddesinin altyapılarını sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturduk. Saraçlı Mahallesi’nde ise Meteşe ve Çoldur sokağı sıcak asfalt ile buluşturduk. Ünye ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ASFALT, SEFERBERLİĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız