HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ocak 2017 Pazar Saat: 16:08

“CHP NARŞİST BİR PARTİDİR”

AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN DİYEN ÇELENK, SERT YÜKLENDİ:
“CHP NARŞİST BİR PARTİDİR”

AK Parti İlçe ve Birim Başkanları toplantısı İl Başkanı Av. Uğur Çelenk başkanlığında pati binasında yapıldı. Toplantıya İl ve İlçe Birim Başkanları (Başkan Yardımcıları katıldı)

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, bu toplantıyı ilk defa yaptıklarını belirterek,  TBMM’ de yeni anayasa değişikliği maddelerinin komisyonda görüşülmeye başlandığını komisyonda CHP’nin engellemelerine rağmen maddelerin bir bir geçtiğini ifade etti.

Çelenk; “Şimdi burada bulunan herkese yeni anayasa maddelerini dağıtacağız, herkes ama herkes istisnasız bu maddeleri su gibi içecek, ezberleyecek, çünkü Mart sonu  veya  Nisan ayı ortalarında muhtemel referandum görülmektedir. İşte burada bulunmamızın sebebi de referandum da ne yapacağız, milletimize yeni Anayasa’yı nasıl anlatacağız, seçim çalışmalarımızı nasıl şekillendireceğiz  bunları konuşacağız. Ordu’nun 1945 sandığı var  bir  sandıkta 3 ana kademe, 3 Gençlik ve 3 Kadın kollarından olmak üzere her sandıkta 9 görevlimiz olacak bizim bu sandıklarda bir eksikliğe dahi tahammülümüz yok. Ona göre şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız eksikliklerimizi gözden geçireceğiz dedi.

“Yeni Türkiye , yeni bir Anayasa değişikliği ile makas değiştiriyor”  Başkan Çelenk, eski vesayetçi sistemin büyük Türkiye’ye bir numara dar geldiğini belirterek şöyle devam etti; “Artık Yeni Türkiye , yeni bir Anayasa değişikliği ile makas değiştiriyor, Türkiye‘nin adeta koşar adım muasır medeniyete doğru giderken , ayağına bağlanmış bu prangadan , bu sistemden kurtulmak zorundadır. Arkadaşlar biliyorsunuz geçen gün Ilgaz Tünelinin açılışında  Cumhurbaşkanımız  bir müjde verdi.  OECD, Türkiye'nin de içinde yer aldığı 8 devletin orta gelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı ve hepimiz bu açıklamayı dinledik.

Türkiye  2023 hedefine emin adımlarla ilerliyor bunu kimse durduramaz artık, şer güçler ne kadar   oyun kurarsa kursun, hangi tezgahı yaparlarsa yapsın , şairin dediği gibi Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır, artık Hedefimiz büyük , ülkümüz, cihana yeniden adaleti , adil ve hakça düzeni getirmektir” diye konuştu.

“CHP NARŞİST BİR PARTİDİR MİLLETLE HİÇ İLGİSİ OLMAMIŞTIR”

 

Başkan Çelenk, Anayasa değişikliği ile ilgili olarak CHP’nin tutumunu da eleştirdi. Çelenk; “Bir kaşık suda fırtına koparmaya çalışıyorlar, koroda şarkı söyler gibi hep bir ağızdan rejim değişiyor yalanı ile güya milletimizi yanıltmaya çalışıyorlar. Defalarca söyledik, her yerde anlattık. Bizim rejim diye bir sorunumuz yok, Türkiye Cumhuriyeti Laik Sosyal ve Hukuk Devletidir bu kadar, bizim derdimiz 2023 Türkiye sinde Dünyanın 10. büyük ekonomisi olmak, ama CHP 93 yıldır millete dönüp bir bakmış mı ki, milletin ne istediğini anlasın, milleti dinlemişler mi hiç? Aziz milletimize hep tepeden bakmışlar,  kendileri eleştirildiğinde ise alaycı olmuşlardır. At gözlüğü takmışlar yeniliklere hep kendilerini kapatmışlardır Yani açıkçası CHP narşist bir partidir. Hep kendini sevmiş ve milletle de hiç ilgisi olmamıştır onun içindir ki, yıllardır iktidar yüzü de göremiyorlar, 93 yıllık partiyiz diyorlar ya işte  bir tek o doğru, hala gelişmelere 93 yıl önceki Türkiye’den bakıyorlar. Ey CHP’liler çıkarın artık şu at gözlüklerinizi Türkiye çağ atladı” şeklinde konuştu.

 

“Dünya Lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı Başkan yaptıracakSINIZ başka çareniz yok”

 

Başkan Çelenk daha sonra şunları kaydetti; “Geçende bahsettim seni başkan yaptırmayacağız diyenlerin etekleri tutuşmuştur. Çünkü onların bu milletin karşısına çıkaracak bir tane adayları bile yok 10 Ağustos 2014 de gördük 15 parti bir araya geldi sonuç ortada, onun için diyorum ki bunların etekleri tutuştu seni başkan yaptırmayacağız diyenlere sesleniyorum. Milletle beraber, milleti ile yürüyen, milleti ile beraber yağan yağmurlarda ıslanan, milletine yüzlerce okul, üniversite, hastane, sağlık tesisi, fabrika, baraj; onlarca havaalanı, liman; yarım milyon konut; on binlerce km bölünmüş yol, raylı sistem; denizin altından Marmaray’ı, Avrasya Tünelini, Milli silahları, Dünyanın en büyük havaalanı ve köprüsünü Tüm bunları yapan Güçlü Türkiye'yi, Yeni Türkiye’yi temsil eden, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yaptıracaklar başka çareniz yok.” (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : “CHP, NARŞİST, BİR, PARTİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız