HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mayıs 2022 Pazar Saat: 14:46

ORDU TANITIM GÜNLERİNE “İYİ” KATILIM

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Anadolu Ordulular Federasyonu’nun Ankara’da organize ettiği Ordu tanıtım günlerine beraberinde ki heyetle katılım sağladı.
ORDU TANITIM GÜNLERİNE “İYİ” KATILIM

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Anadolu Ordulular Federasyonu’nun Ankara’da organize ettiği Ordu tanıtım günlerine beraberinde ki heyetle katılım sağladı.

Yoğun katılımın sağlandığı tanıtım gününde konuşma yapan Başkan Şentürk; “Federasyon Başkanı Sayın Mehmet DUMAN Beyefendiye ve Yönetim kuruluna göstermiş oldukları sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

İlimizin Genel ve Yerel yönetiminde halkımızın yetkisini alan iktidar mensuplarının Ankara Ordu Tanıdım günlerinde halkımızın yanında olmamalarını da kınıyoruz.

Halkımızın verdiği yetkiyle İYİ Parti̇ İl Başkanı olarak Ordu’lu sade bir vatandaş Ekrem Şentürk olarak da her daim kıymetli Hemşehrilerimizin yanında olmaya her davetlerine katılım göstermeye devam edeceğim” dedi.

Ankara temaslarında Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu ile de bir araya gelme fırsatını bulan Başkan Şentürk, Dervişoğlu ile Ordu hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Şentürk, genel merkezde verdiği mesajda; “Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu tüm Ordu teşkilatlarına ve İYİLERE selam ve muhabbetlerini ilettiler. Bulunduğumuz ay içinde ilimiz teşkilatlarımızla ve halkımızla yüz yüze hasret giderecekler inşallah” diye konuştu.

Ramazan Bayramı nedeniyle ileri tarihe ertelenen 3 Mayıs TÜRKÇÜLER Gününü de Ankara’da Coşkulu bir şekilde kutlayan İYİ Parti Ordu İl Teşkilatı burada da yoğun ilgiyle karşılandılar.

Başkan Şentürk, programın ardından yaptığı açıklamada; “Eskimeyen dostlar gurubu koordinatörü Sayın Salih Dilek ve Alparslan Yılmaz Beyefendilerin organize ettiği programa Ankara milletvekilimiz Sayın İbrahim Halil Oral, Çalışma ve Sosyal güvenlik eski Bakanı Sayın Yaşar Okuyan, Çankaya İYİ parti ilçe Başkanı Sayın Kevser Ofluoğlu’ Hanımefendi, 27. Dönem Milletvekili adayımız Üst kurul delegemiz Günay Karaağaç ve eşi Nursel Karaağaç, İL Başkan yardımcılarım Nuri Saka, Yunus Kelebek ve birçok gönül dostlarımızla birlikte katılım sağladık. Programda emeği geçen herkese teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, TANITIM, GÜNLERİNE, “İYİ”, KATILIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız