HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2022 Salı Saat: 14:18

FATSA SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Fatsa ilçe merkezine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı 3 sokağı sıcak asfal
FATSA SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Fatsa ilçe merkezine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı 3 sokağı sıcak asfalt ile buluşturdu.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde 3 sokağı daha sıcak asfalt ile buluşturduklarını söyledi.

DUMLUPINAR’DA 3 SOKAK SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Dumlupınar mahallemizde, Reşadiye Caddesi ile Sevgi Caddesi arasında kalan kısımdaki Rıza Dizdaroğlu sokak, Şehit Uğur Yücetepe Sokak, Nazmiye Komitoğlu sokağın altyapılarını baştan aşağı yeniledik.  Sokakları sıcak asfalta kavuşturduk. Aynı şekilde Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Garaj sokakta da önümüzdeki günlerde sıcak asfalt çalışmalarını başlatacağız” dedi.

İLÇEDE HER YER ŞANTİYE

İlçe merkezinde altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Güler, ““Kapalı Pazar yerinde asfalt öncesi kazı dolgu çalışmaları yapılıyor. 11 bin m2 lik bir alanı sıcak asfalt ile buluşturacağız. Ayazlı Mahallesi’nde ve menfez çalışmaları devam ediyor.  Ayazlı Mahallesi Ardıç sokakta, sıcak asfalt öncesi kazı dolgu çalışmaları sürüyor. Aybastı Karayaolu’nda Kadıoğlu Deresi’ne ulaşım sağlayan yağmur suyu hattıtını büyük bakslarla güçlendirildik. Kurtuluş Mahallesi’nde Akdeniz ve Halide Edip Adıvar sokakta yeni yağmur suyu hatları inşa ettik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : FATSA, SICAK, ASFALT, İLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız