HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2022 Çarşamba Saat: 12:21

“GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Baş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün kurtuluş mücadelesini başlat
“GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Baş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun'a çıkışı, milletimizin kaderini değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihi bir başlangıçtır. Atatürk'ün 103. yıl önce attığı bu adım, ulusun egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirilmesinin başlangıcı olmuştur.

Bugün sahip olduğumuz birçok zenginlik, Atatürk’ün o yıllarda başlattığı zorlu mücadeleler sonucu kurduğu çağdaş, demokratik devlet yapısı ve gösterdiği ilkeler ışığında elde edilmiştir.

Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişerek yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve  azmiyle  başarılabileceğine  inanan  Atatürk,  Cumhuriyetimizin  ve inkılaplarının muhafazası ve savunulması görevini, birçok sözünde vurguladığı gibi en çok güvendiği Türk gençliğine emanet etmiştir. Unutmamalıyız ki, gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler   gelecekte   var   olabilecektir.  Onun içindir ki geleceğimiz olan gençlerimizi, yarınlarımıza en iyi şekilde hazırlamalı, onlara barış, huzur ve mutluluk içinde yaşayacakları bir ülke bırakmalıyız.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

 

Anahtar Kelimeler : “GENÇLİK, VE, SPOR, BAYRAMIMIZ, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız