HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2022 Çarşamba Saat: 15:54

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E SELAM OLSUN “

 AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesajı yayınladı. Başkan Tomakin  mesajında, bir ülke düşünün her şeyini kaybetmiş, işgal altında , yokluk içinde , bu ülkenin kadi
“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E SELAM OLSUN “

 AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesajı yayınladı. Başkan Tomakin  mesajında, bir ülke düşünün her şeyini kaybetmiş, işgal altında , yokluk içinde , bu ülkenin kadim geleneğinden bugüne olduğu gib bir kahraman çıkar , bitap düşmüş, çaresizlik içindeki  Anadolu halkına özüne dönüş ruhunu aşılamış  , küllerinden yeniden ayağa kaldıracak 19 Mayıs ‘da Samsun’a çıkan yolculukta , milletine adeta yeniden ruh ve heyecan veren , sonrasında , ülkemizi işgalcilerden temizleyen , Cumhuriyete giden yolu açan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e selam olsun dedi. 

 Başkan Tomakin, Cumhuriyetin ilk yıllarında Gazi Mustafa Kemal'in liderliğinde başlatılan kalkınma hamlesinde savunma sanayimiz özel bir yere sahipti ,ancak onun vefatı ile ,özellikle milli şef döneminde sekteye uğratılan savunma sanayimizi , 20 yıldır iktidarda olan AK PARTİ , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gençlere özel önem vererek , bilimde , sanayide, teknolojide,  sporda , adeta dünya ile yarışır bir nesil yetiştirmiş, bugün Türkiye örnek alınan bir ülke haline gelmiştir diyerek bunu laf olsun diye söylemiyoruz , Atatük’ün hedef gösterdiği ve yarım bıraktığı savunma sanayimizdeki başarılarımızın sadece bir kaçı  ,  İHA ,SİHA ‘sını yapan 5 ülkeden biri Türkiye , kendi helikopterini üreten 7 Ülkenden biri Türkiye,  "Kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülkeden biri, İHA, SİHA ve TİHA üretiminde ise artık dünyanın ilk 3 ülkesinden biri Türkiye , Mam'ı, Som'u, Teber'i ,Bora'yı, Atmaca'yı, Bozdoğan Füzelerini yapan Türkiye, Hava savunma sistemi HİSAR'ları ,SİPER'i yapan Türkiye Sürü İHA'lar ve deniz platformlarından savaş yönetim sistemine, insansız araçlardan yapay zekaya, elektromanyetik sistemlerden lazer silahına, uydulardan uzay sistemlerine kadar savunma sanayinde olmamız gereken hangi teknoloji alanı varsa hepsinde genç mühendislerimiz sayesinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri ile yarışıyoruz diyerek ,bütün bunlar yapılırken , memnun olmayan bir kitle var , bakın CHP’ye hemen göreceksiniz  aslı hu , nesli hu ,milli şefleri gibi , yapılanları ya yalanlıyorlar, ya sattı diyorlar, yada küçük düşürmek için alay ediyorlar dedi.

 

Başkan Tomakin "Gençlerimizin eğitim, kültür ve sosyal yaşamı için bir çok önemli projeyi hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülke genelinde açılan üniversitelerle gençlerimizin modern ortamlarda eğitim almasını sağladık. Bunun yanı sıra öğrenci yurtları, öğrenim kredisi ve burslarla gençlerimizin her zaman yanında olduk. Yine ülke genelinde açılan Millet Kıraathaneleri ile gençlerimize dinlenme ve okuma alanları açtık dedi.

 

Başkan Tomakin "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Anahtar Kelimeler : “MUSTAFA, KEMAL, ATATÜRK’E, SELAM, OLSUN,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız