HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 12:28

SANATLA, ENGELLER ORTADAN KALKTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nda Uygulamalı Tiyatro ve Türk İşaret Dili Kurslarına katılan kursiyerler, tiyatroyu ve bir birinden güzel şarkıları işaret diliyle birleştirerek işitme engellilerin ve diğer
SANATLA, ENGELLER ORTADAN KALKTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nda Uygulamalı Tiyatro ve Türk İşaret Dili Kurslarına katılan kursiyerler, tiyatroyu ve bir birinden güzel şarkıları işaret diliyle birleştirerek işitme engellilerin ve diğer vatandaşların izleyebileceği bir gösteri hazırladı. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen bu etkinlik, hem işitme engellilere hem de gösteriyi hazırlayan kursiyerlere unutulmaz anlar yaşattı.

ORMEK vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunarken birçok alanda da kendilerini geliştirmelerine rehberlik ediyor.

EN ANLAMLI GÖSTERİ

Birçok grupta eğitimler veren ORMEK’lerde yıl sonu etkinlikleri ile hem kursiyerler hem de eğitmenler başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ardından yıl sonu etkinliklerini sürdüren Ünye ORMEK Kurs Merkezi çok özel bir etkinliği imza attı.

Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Uygulamalı Tiyatro ve Türk İşaret Dili Kurslarına katılan kursiyerler “Misafirliğin Bütçesi” ve “Köylü Hatice” isimli iki oyunu ve aynı zamanda birçok şarkıyı işaret dilini kullanarak yorumladı. ORMEK Kursiyerlerinin yanı sıra işitme engelli bireyler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, engelli bireylerin yanı sıra programa katılanlara da unutulmaz bir akşam yaşattı.

ORMEK’İN MÜZİK KURSİYERLERİDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurs Merkezi Ünye Şubesi kursiyerleri tarafından yıl sonu müzik dinletisi programı da düzenlendi. Programda eğitmenler ve 7’den 70’e tüm kursiyerler tarafından yerli ve yabancı müziklerden oluşan şarkılar seslendirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen müzik dinleti programı katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Anahtar Kelimeler : SANAT, ENGELLER, ORTADAN, KALKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız