HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 14:07

DENİZDE 19 MAYIS KUTLAMASI

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekibi, 19 dalgıç ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikte deniz yüzeyinde Türk bayrağı a
DENİZDE 19 MAYIS KUTLAMASI

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekibi, 19 dalgıç ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikte deniz yüzeyinde Türk bayrağı açtı.

 

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümü Ordu’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda bir etkinlik düzenleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekibi Altınordu rıhtım bölgesinde 19 dalgıç ile deniz yüzeyinde Türk bayrağı açtı. Etkinlik kapsamında dalgıçlar, açılan Türk bayrağını kıyaya kadar taşıyarak karaya çıkardı.

 

Gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl, “Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibimiz ile 19 Mayıs’ta 19 dalkıç ile dalış etkinliği gerçekleştirdik. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu vatan uğruna canını feda etmiş olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. 

 

 

Anahtar Kelimeler : DENİZDE, 19, MAYIS, KUTLAMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız