HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mayıs 2022 Cuma Saat: 16:43

OSKİ’YE İSTİHDAM ÖDÜLÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Sosyal Güvenlik Haftası kutlama programı kapsamında gerçekleştirilen en yüksek prim ödeyen, en çok sigortalı çalıştıran, en yüksek kadın ve engelli ist
OSKİ’YE İSTİHDAM ÖDÜLÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Sosyal Güvenlik Haftası kutlama programı kapsamında gerçekleştirilen en yüksek prim ödeyen, en çok sigortalı çalıştıran, en yüksek kadın ve engelli istihdamı sağlayan işverenler kategorisinde 3 ödül birden aldı.

Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ordu Valisi Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Oski Genel Müdürü Murat Us, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Yaşar Günay ile kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

OSKİ 3 ÖDÜL ALDI

Ordu’nun 19 ilçesinde gerçekleştirdiği alt ve üstyapı yatırımları ile 7’den 70’e her kesimin büyük takdirini toplayan OSKİ, düzenlenen programda 3 ödül birden aldı. OSKİ Genel Müdürü Murat Us’un katıldığı programda OSKİ, yüksek prim ödeyen, en çok sigortalı çalıştıran, en yüksek kadın ve engelli istihdamı sağlayan işverenler kategorisinde birinci oldu.

VALİ TUNCAY SONEL: “19 İLÇEMİZ İLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Ordu’muz 19 ilçesiyle, Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonuyla yurt içindeki ve yurt dışındaki değerleriyle kocaman bir ailedir” dedi.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, açıklamalarına şöyle devam etti: “Aramızda çok kıymetli iş insanlarımız bulunuyor. Yüksek prim ödeyen, iş ve aş veren, kadın ve engelli istihdamında güzel işler yapan, hatta ve hatta iş ve aş vermenin yanında yetim ve öksüzlere, engeli olan vatandaşlarımıza, şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize vermiş oldukları desteklerle her daim sosyal projelerde yanımızda olan çok kıymetli dostlarımız var. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun onlardan. İşverenden, aş verenden, işini düzgün yapandan, memleket sevdalısından, memleket sevdalısı çalışmakla olur. İş vereceksin, yardımcı olacaksın, ekonomik yönden güçlü olacaksın ki yöre kalkınacak, ülke kalkınacak. Nasıl ki kahraman güvenlik güçlerimiz yurt içinde ve yurt dışında teröristle mücadelede son yıllarda başarılar ve destanlar yazdıysa, bizim de iş insanlarımız hem yurt içinde hem yurt dışında çok güzel ve ciddi işler yapıyorlar. Burada hem Ordu’muzdan hem Ordu dışından artık fahri Ordulu olan çok kıymetli iş insanlarımız, hanımefendiler ve beyefendiler var. Ben hepsini tebrik ediyor, hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin ”dedi.

OSKİ GENEL MÜDÜRÜ MURAT US: “YATIRIM VE İSTİHDAMA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu’nun her ilçesinde yatırımlara devam edeceklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “OSKİ olarak hem altyapı ve üstyapı yatırımlarına hem de istihdama devam edeceğiz” dedi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “OSKİ olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. 19 ilçemizde altyapıdan üstyapıya her noktada varız. Bu yatırımlarımızı sürdürmek içinde alanında uzmanlaşmış profesyonel ekiplerimiz var. Sahada ne kadar güçlü olursak bizler o kadar sağlam iş yaparız. OSKİ olarak istihdama çok önem veriyoruz. Bugün bu 3 ödülü almamız bizleri daha da güçlü olmaya ve daha da çalışmaya sevk ediyor. Bu ödülleri tüm mesai arkadaşlarım adına alıyorum.”

İL SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜDÜRÜ MEHMET YAŞAR GÜNAY: “ORDU İSTİHDAMDA ÖNEMLİ NOKTADA”

Ordu’nun istihdam noktasında Türkiye ölçeğine göre önemli noktada olduğunu belirten İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Yaşar Günay, “Her yıl düzenli olarak sunduğumuz teşekkür belgesi takdim programında özelikle ilimiz Türkiye ortalamasının kayıt dışı istihdamına göre kıyasladığımızda çok altında bir il. Biz bununla aslında kıymetli işverenlerimizle gurur duyuyoruz. İlimizdeki istihdam verileri Türkiye ortalamasına göre kıyasladığımızda Türkiye ölçeğinde çok iyi bir noktadayız. Burada en büyük pay kıymetli işverenlerimizindir ”dedi.

ORDU’DA EN YÜKSEK PRİM ÖDEYEN, EN ÇOK SİGORTALI ÇALIŞTIRAN, EN YÜKSEK KADIN VE ENGELLİ İSTİHDAMI SAĞLAYAN İŞVERENLERDEN BELLİ OLDU

Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen ödül programında en yüksek prim ödeyen, en çok sigortalı çalıştıran, en yüksek kadın ve engelli istihdamı sağlayan işverenler ise şu şekilde; OSKİ, Çamsan A.Ş., Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., CLS Tekstil, Sagra Grup Gıda Üretim ve Ticaret A.Ş., Gürsoy A.Ş., Altaş Gıda, Teks. Paz. Tic. A.Ş., Atos Müşteri Hzimetleri A.Ş., Or-Gİ İletişim ve Tekstil San. Tic. A.Ş., TYH Uluslararası Tekstil Paz. San. Tic. A.Ş., Pozitif Çağrı Merkezi, Assist Rehberlik ve Müşteri Hiz. A.Ş., BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., Yeni Mağazacılık A.Ş., Şok Marketler Tic. A.Ş., Ahes İnş. Tic. ve San. A.Ş., Misek İnş. A.Ş., Erateks Tekstil A.Ş., Maydenim Tekstil San. ve Dış Ticaret A.Ş., Kuzey Kafkas Giyim Sanayi Tic. Ltd. Şti., SLN Tekstil ve Moda San. Tic. A.Ş., Fatsa Ekip Tekstil İnş. San. Tic. Ltd., Tera Giyim San. A.Ş., Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş. oldu.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ’YE, İSTİHDAM, ÖDÜLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız