HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mayıs 2022 Pazar Saat: 14:20

“AŞKIN MIZRABI” ORDULULARI COŞTURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20 Mayıs’ta kapılarını açan Mayıs 2022 Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Kanun Sanatçısı Göksel Baktagir ve Ud Sanatçısı Yurdal Tokcan tarafından açılış konseri düzenlendi.
“AŞKIN MIZRABI” ORDULULARI COŞTURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20 Mayıs’ta kapılarını açan Mayıs 2022 Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Kanun Sanatçısı Göksel Baktagir ve Ud Sanatçısı Yurdal Tokcan tarafından açılış konseri düzenlendi. Birbirinden değerli eserlerin sunulduğu gecede Ordulular doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kitap fuarı dolu dolu başladı. 29 Mayıs’a kadar sürecek olan Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında birbirinden zengin içeriklerle dolu etkinlik takvimi hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, programın açılışı kapsamında Kanun Sanatçısı Göksel Baktagir ve Ud Sanatçısı Yurdal Tokcan’ı sanatseverlerle buluşturdu.

UD SANATÇISI TOKCAN, “KENDİ MEMLEKETİMDE OLMAK HEYECAN VERİCİ”

Kendisi de Ordulu olan Ud Sanatçısı Yurdal Tokcan memleketinde bulunmaktan son derece mutlu olduğuna dikkat çekerek, “Müziğimizi ve Sevgili Göksel’le 40 yıla dayanan dostluğumuzun yansıması olan, gönlümüzden gelen müziği sizlerle paylaşmak adına Ordu’da kendi öz memleketimde bulunmaktan ve Göksel’i ağırlamaktan çok heyecanlı ve mutluyum. Varlığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

KANUN SANATÇISI BAKTAGİR, “KARADENİZ İNSANININ COŞKUSU BİR BAŞKA”

Kanun Sanatçısı Göksel Baktagir de Karadeniz insanının coşkusunun bir başka olduğunu ifade ederek, “Biz her programımızda aranızda Karadenizli olan var mı diye soruyoruz çünkü Karadeniz insanının coşkusu enerjisi bir başka oluyor. Ben bunu yansıtmak adına horon havası için beste çalışması yaptım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından eserlerini Orduluların beğenesine sunan sanatçılar kulakların pasını sildi. “Aşkın Mızrabı” adıyla düzenlenen konseri dinlemeye gelen müzikseverler söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Programın sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “AŞKIN, MIZRABI”, ORDULULARI, COŞTURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız