HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mayıs 2022 Pazar Saat: 14:32

ŞEHİT SAVCI KİRAZ ADINA KÜTÜPHANE AÇILDI

Ordu’nun Çatalpınar İlçesinde, Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz adına kütüphane açıldı. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Çatalpınar Belediyesi ve Çatalpınar Kaymakamlığı ile yapılan, ‘Mirasınız Kitap Ols
ŞEHİT SAVCI KİRAZ ADINA KÜTÜPHANE AÇILDI

Ordu’nun Çatalpınar İlçesinde, Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz adına kütüphane açıldı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Çatalpınar Belediyesi ve Çatalpınar Kaymakamlığı ile yapılan, ‘Mirasınız Kitap Olsun’ isimli ortak proje kapsamında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğrencileri, Çatalpınar İlçesindeki Hacı Ali Eriş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulunda, Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz adına kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

Açılış Programına Çatalpınar Kaymakamı Batuhan Ciğerci, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, projenin pandemi öncesinde başladığını fakat tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle açılışın bu ay yapılabildiğinin altını çizerek katılımcılara ve öğrencilere teşekkür etti.

Akabinde İlçe Kaymakamı Eyüp Batuhan Ciğerci söz alarak Hukuk Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi Öğrencilerine bu güzel çalışma için şükranlarını sundu.

Fatih sultan Mehmet Vakıf üniversitesi adına konuşma yapan Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi İrem Yürektürk’de projeye destek verenlere minnet duyduğunu belirterek her iki okul arasında dayanışmanın süreceğini söyledi.

Öte yandan konuşmaların ardından tarihi Akkaya Kalesine gezinti düzenlendi. Hemen ardından Ordu Valisi Tuncay Sonel ziyaret edildi. Valilik büyük toplantı salonunda ağırlanan misafirlere hitap eden Vali Sonel, Kütüphanenin açılmasına katkı sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çatalpınar İlçe Kaymakamı Eyüp Batuhan Ciğerci ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun da katıldığı yemek programıyla ziyaretler sona erdi.

Anahtar Kelimeler : ŞEHİT, SAVCI, KİRAZ, ADINA, KÜTÜPHANE, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız