HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mayıs 2022 Pazar Saat: 14:43

ÜNYE’Yİ ‘İYİ’LER SARDI

İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, il yönetiminde bulunan beraberinde ki heyetle, Ünye’de düzenlenen kahvaltı programı ile İlçe Başkanları aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Ev sahipliğini İyi Parti Ünye İlçe Ba
ÜNYE’Yİ ‘İYİ’LER SARDI

İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, il yönetiminde bulunan beraberinde ki heyetle, Ünye’de düzenlenen kahvaltı programı ile İlçe Başkanları aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Ev sahipliğini İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı’nın yaptığı kahvaltı programına, Başkan Ekrem Şentürk’ün, yanı sıra çevre ilçe teşkilat başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

“AMACIMIZ İKTİDAR OLMAK”

Düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, “Partimizin kuruluşunun 4. yılı içerisindeyiz. Milliyetçiyiz, kalkınmacıyız, demokratız ve çok mesafe kaydettik. Amacımız iktidar olmak ve İnşallah iktidar yemeklerinde buluşuruz. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ARTIK TÜRKİYE’Yİ YÖNETEMİYORLAR”

Mevcut iktidarın ülkeyi yönetemediğini ve ülkede bir değişime ihtiyaç olduğuna dikkat çeken İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Mevcut iktidar milletimizin yoksulluğuna ve çaresizliğine kulak tıkadı ve halka karşı duyarsız oldu. Bizde millete yapılan bu züllümün ülkeye faydasının olmadığını, mutlaka Türkiye’nin en kısa sürede değişime ihtiyacı olduğunu söyledik.

Onlar artık Türkiye’yi yönetemiyorlar. Halkımız fakir, gençlerimiz işsiz, çiftçiliği, sanayiciliği ve esnaflığı bitirdiler. Halkımız umutsuz ve karamsardır. Biz İyiler olarak bu durumu değiştirmek için yollara çıktık. İyi Parti’nin insana dair her alanda masaları hazırdır” dedi.

“İNSANLAR ARTIK YAŞAYAMAZ HALE GELDİ”

Ülkenin donanımlı insanlar tarafından yönetilmediğini de iddia eden Başkan Ekrem Şentürk, “Biz İyi Parti’yi birilerine makam yapmak için kurmadık. Biz, yoksulluğa sürüklenen Türkiye’yi Cumhuriyetin kurucu değerleri ile birlikte tekrar şaha kaldırmak ve halkımızın refah seviyesini yükseltmesi için kurulduk.

Bu ülkeyi liyakatli, donanımlı insanlar yönetmediği için bu hale geldi. Bu ülkeyi yönetenler halkı unuttukları için vatandaşlarımız bu duruma geldi. Bu ülkede intiharlar, boşanmalar artıyor. İnsanlarımız artık yaşayamaz hale geldiler. Bizler bu ülkeyi yeniden kalkındırmak için buradayız. Zafer Allah’tandır ve zafer mutlaka İyi Parti’nin olacaktır” diye konuştu.

Programın ardından Başkan Şentürk, beraberinde ki heyetle birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplere kulak verdi.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’Yİ, ‘İYİ’LER, SARDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız