HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mayıs 2022 Salı Saat: 11:08

TAPU VE KADASTRO 175. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Tapu ve Kadastro Teşkilatının 175’inci kuruluş yıldönümü, gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında dün Altınordu Tapu Müdürü Mustafa Memiş ve Ordu Kadastro Müdür Vekili Serhat
TAPU VE KADASTRO 175. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Tapu ve Kadastro Teşkilatının 175’inci kuruluş yıldönümü, gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında dün Altınordu Tapu Müdürü Mustafa Memiş ve Ordu Kadastro Müdür Vekili Serhat Yanıker tarafından Şarkiye Mahallesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulup saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı’nın okundu.

Buradaki törenin ardından Altınordu Tapu Müdürü Mustafa Memiş ve Ordu Kadastro Müdür Vekili Serhat Yanıker, beraberlerindeki heyetle birlikte Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuncay Sonel, “21 Mayıs 1847 tarihinde ‘Defterhane-i Amire Kalemi’ adıyla kurulan Tapu ve Kadastro Kurumu, 175 yıldır vatandaşlarımıza başarıyla hizmet vermektedir. Kuruluşundan buyana yeniliklere açık olarak kendini geliştiren ve artık sistematik bir yapıya kavuşan Tapu ve Kadastro Teşkilatımız, ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. Bu vesileyle Tapu ve Kadastro Teşkilatımızın 175’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm teşkilat mensuplarına başarılı çalışmalar, sağlıklı, huzurlu hayat diliyorum” dedi.

Kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Ordu Kadastro ve Altınordu Tapu Müdürlüğü çalışanları, 175’inci kuruluş yıl dönümünü kurumlarından hizmet almaya gelen vatandaşlarla birlikte pasta keserek, kuruluş yıl dönümü sevincini paylaştılar.

 

Anahtar Kelimeler : TAPU, VE, KADASTRO, 175., YIL, DÖNÜMÜNÜ, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız