HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mayıs 2022 Salı Saat: 11:50

ASARKAYA KENT ORMANI GÖZ DOLDURUYOR

Hafta sonunu fırsat bilen binlerce vatandaş Asarkaya Kent Ormanı’na akın etti. Yaz mevsiminin yüzünü gösterdiği hafta sonunda vatandaşlar mesire alanlarını tercih etti. Karadeniz’e en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı ise sez
ASARKAYA KENT ORMANI GÖZ DOLDURUYOR

Hafta sonunu fırsat bilen binlerce vatandaş Asarkaya Kent Ormanı’na akın etti. Yaz mevsiminin yüzünü gösterdiği hafta sonunda vatandaşlar mesire alanlarını tercih etti. Karadeniz’e en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı ise sezonu yoğun katımla açtı. Ünye’nin ve bölgenin Karadeniz’e en yakın ve en donanımlı mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırladı. Hafta sonu sıcak havayı fırsata çeviren vatandaşlar gün boyu Asarkaya’da keyifli zaman geçirdi.

 Modern bir yola kavuşan, aynı zamanda çok sayıda aktivitenin aynı anda yapılabildiği bölgenin tercih edilen mesire alanı haline gelen Asarkaya Kent Ormanı, ziyaretçi akınına uğradı. Bir günde araç sayısı bine, ziyaretçi sayısı ise onbine yaklaşan Asarkaya’da vatandaşlar tüm gün eğlenerek vakit geçirdi.

Ünye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 29 Mayıs’ta resmi açılışı yapılacak olan Asarkaya Panorama Restoran da ise hafta sonu vatandaşların en çok tercih ettiği noktalardan oldu. Ünye’nin ve Karadeniz’in 180 derecelik açıyla görülebildiği tek seyir terasını ziyaret eden vatandaşlar muhteşem manzara eşliğinde fotoğraf çekindi. Asarkaya Panorama Restoran’ı ziyaret eden vatandaşlar haftanın stresinden uzak bir gün geçirirken yeni haftaya da enerji depoladı.

Asarkaya’da vatandaşlarla bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bir süre sohbet etti. Başkan Tavlı, “Hafta sonu yoğun ilgi gören Asarkaya Kent Ormanı’mızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Baştan sona yenilenerek daima yükselen bir yıldız konumuna kavuşan tesislerimizi, Ünye’mizin dışa açılan yüzü olarak görmekteyiz. Gerek bölgemizden gerekse dışarından gelen misafirlerimizi ziyaret ettik. Onların memnuniyeti en büyük referansımız oldu. Kendilerine keyifli zaman geçirmelerini diledik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ASARKAYA, KENT, ORMANI, GÖZ, DOLDURUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız