HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Haziran 2022 Perşembe Saat: 12:42

“BETON YOL ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Sofutepesi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etti. Başkan Tavlı, beton santrali ve konkasör şantiyesinin tüm mahallelerde başlatılan beton yol çalışmalarında ihtiyacı ka
“BETON YOL ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Sofutepesi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etti. Başkan Tavlı, beton santrali ve konkasör şantiyesinin tüm mahallelerde başlatılan beton yol çalışmalarında ihtiyacı karşıladığını belirterek, “beton yol çalışmalarımıza yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hız verdik” dedi.

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Meclis Üyesi Arif Safa Sarı ile birlikte Sofutepesi Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin Mahalle Muhtarı Abdullah Coşkan ve mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunan Başkan Tavlı, mahallelilerin sorunlarını da dinledi.

 

Mahalle Muhtarı Abdullah Coşkan yaptığı konuşmada Başkan Tavlı’ya mahallede yapıtğı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek çalışmaların artarak devam etmesini diledi.

 

Başkan Argan, “Belediye Başkanımız Kısıtlı İmkanlarla En Ücra Köşelere Hizmet Götürüyor”

 

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise “yenilenen Ünye ile karşı karşıyayız. Her şeyin yenilendiği, her şeyin yeniden yapıldığı, tüm mahallelerimize dokunuşların sergilendiği, çok güzel bir çalışmaların içerisinden bulunmaktan dolayı değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah yardımcısı olsun. Kısıtlı imkanlarla mahallelerimiz en ücra köşelerine kadar hizmeti götürmenin, sizlerle buluşturmanın gayreti içerisindeler. Allah yolunu açık etsin” dedi.

 

 

Başkan Tavlı, “Beton Yol Çalışmalarında Düşük Maliyetle İki Kat Hizmet Üretiyoruz”

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “ İl Genel Meclis üyesi olarak bu bölgeden çok kıymetli bir abimiz olan Abdurrahman Güneş ile Allah’a şükürler olsun 5 yıl boyunca Ünye’nin tüm köylerine hizmet götürdük. O zaman malzemeli bakım ve filler malzeme ile yaptığımız çalışmaları şimdi beton yollarla tamamlıyoruz. Mahallelerimizdeki en önemli sorun olan yol sorununu elimizden geldiği kadarıyla maksimum seviye de çözmeye çalışıyoruz. Bunun için bir kısmı Sofutepesi sınırları içinde olan Konkasör Şantiyesi ve Beton Santralini araçlarıyla birlikte Ünye Belediyemize ve dolayısıyla Ünye’mize kazandırdık. Bu kazanım ile yarı yarıya fiyat ile iki katı hizmet üretmeye başladık. Tesisimizin konumu da çok stratejik bir bölgede bulunuyor. Hem ham maddeye yakın hem de hizmet götüreceğimiz mahallelerimize ulaşımı kolay. Bu stratejik çalışma da bize az maliyetle çok hizmet yapma fırsatı verdi. Günümüzde bir mikser beton 10 bin liraya mal oluyor.  Bu da yaklaşık 15 km yol demek. Merkezden gelen ödenekte belli olduğu için soruna çözümü kendimiz bulduk. Biz yaptığımız doğru çalışmalarla bu maliyeti yarı yarıya düşürerek iki katı hizmet üretmeye başladık” dedi.

 

 

Başkan Tavlı, “Emanetinizi Namusumuz Gibi Koruyoruz”

 

İlçemizde su baskınları ve sel afetlerinde beton yolun öneminin bir kez daha görüldüğüne dikkat çeken Başkan Tavlı, “beton yolları yapmaya başladık ve özellikle küresel iklim değişikliğiyle birlikte sel afetleri yaşanan bölgelerimizde yaptığımız beton yolların sağlam olduğunu gördük. O yüzden buna yoğunlaştık. Maliyetleri yüksek olduğu için her mahallemizde belirli bir bölümünün de beton yol çalışması uyguladık. Şu anda Ünye’mizin 85 mahallesinde 3 bin km. yol ağı var. Büyükşehir belediyemizle birlikte en sıkıntılı bölgelerden başlamak üzere çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sizin bize emanet ettiğinizi namusumuz gibi koruyarak, paranızı da kendi paramızdan daha değerli bilerek sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “BETON, YOL, ÇALIŞMALARIMIZA, HIZ, VERDİK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız