HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Haziran 2022 Cuma Saat: 15:54

MEVSİMLİK İŞÇİLER İÇİN TOPLANDILAR

Ulubey Kaymakamlığı’nda, ilçeye gelecek olan mevsimlik tarım işçileri ile ilgili toplantı yapıldı. Kaymakam Soner Divli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum amirleri ve temsilcileri katıldı. Ulubey’de fındık sez
MEVSİMLİK İŞÇİLER İÇİN TOPLANDILAR

Ulubey Kaymakamlığı’nda, ilçeye gelecek olan mevsimlik tarım işçileri ile ilgili toplantı yapıldı. Kaymakam Soner Divli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum amirleri ve temsilcileri katıldı.

Ulubey’de fındık sezonu öncesi gerekli çalışmalar gözden geçirildi. Kaymakam Soner Divli başkanlığında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi ve Pikolo Derneği temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, 2021 yılında fındık toplamak amacıyla Ulubey’e gelen mevsimlik gezici tarım işçileri ve ailelerine yönelik kamu kurumlarının yaptığı çalışmalar değerlendirilerek, 2022 yılı hasat dönemi kapsamında yapılacak çalışmalar ile ilgili planlama yapıldı.

Fındık işçilerinin; Ulubey’de güvenli bir alanda, uygun sağlık, eğitim, çalışma ve barınma şartları altında, emniyet ve asayiş içerisinde ağırlanması, daha kaliteli ve sürdürülebilir bir hizmet sunulması için düzenlemelerin planlandığı toplantı sonrasında ise heyet, gezici tarım işçilerinin konaklayacağı Çorakdüzü Mevkiinde incelemelerde bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : MEVSİMLİK, İŞÇİLER, İÇİN, TOPLANDILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız