HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Temmuz 2022 Pazartesi Saat: 16:16

BAŞKAN GÜLER FRANSA’DA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yönetişim Komitesi Toplantısı için Fransa’ya gitti. Başkan Güler, ayağının tozuyla Yönetişim Komitesi Toplantısı’na katılarak
BAŞKAN GÜLER FRANSA’DA

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yönetişim Komitesi Toplantısı için Fransa’ya gitti. Başkan Güler, ayağının tozuyla Yönetişim Komitesi Toplantısı’na katılarak temaslarına başladı.

 

Fransa'nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yönetişim Komitesi Toplantısı için Fransa’ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, konsey binasında düzenlenen toplantıya katıldı.

 

ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Başkan Güler’in yanı sıra birçok ülkeden temsilcilerin yer aldığı Yönetişim Komitesi Toplantısı’nda önemli gündem maddeleri üzerine çalışmalar yapılacak. Akıllı Şehirler ve Bölgeler-İnsan Haklarına Dayalı Yönetişim Yaklaşmına İlişkin Beklenti, Bölgesel Kimlikler: Birlikte Diyalog Ve Çeşitliliğin Teşvik Edilmesi, Nefret Söylemi Ve Sahte Haber: Yerel Ve Bölgesel Seçilmiş Temsilcilerin Çalışma Koşullarına Etkileri, Bölgesel Kimlikler: Gerilimi Azaltmak İçin Diyaloğu Geliştirmek, Tartışma: “Avrupa Kentsel Şartı-II-Yeni Bir Kentsel Manifesto” Revizyonu ve Avrupa Demokrasi ve Yönetişim Komitesi (CDDG) ile İşbirliği konu başlıklarının görüşüleceği toplantı, çalışma planı ve bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesi ile sona erecek.

 

Fransa’da kalacağı süre zarfından Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yönetişim Komitesi Toplantısı dışında önemli temaslarda bulunacak olan Başkan Güler, ziyaret ve görüşmelerinin ardından yurda dönecek.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, FRANSA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız