HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ağustos 2022 Pazar Saat: 15:52

DADD RALLİ ORDU’YU SELAMLADI

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneğince (DADD) düzenlenen Dadd Ralli Karadeniz 2022 etkinliğine katılan yatçılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Orduyu selamladı. DADD Ralli üyeleri, Ordu’nun Türkiye
DADD RALLİ ORDU’YU SELAMLADI

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneğince (DADD) düzenlenen " Dadd Ralli Karadeniz 2022" etkinliğine katılan yatçılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Ordu'yu selamladı. DADD Ralli üyeleri, Ordu’nun Türkiye ve Karadeniz’in en gelişmiş kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye’de amatör denizciliğin gelişimine katkı sağlama amacıyla 2017 yılında kurulan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) tarafından düzenlenen Dadd Ralli Karadeniz 2022, tüm hızıyla sürüyor. 1 Temmuz’da İstanbul’dan yola çıkan ve aralarında 4'ü yabancı 22 yelkenli yat ile 45 amatör denizciden oluşan yatlar, 26 limana uğrayarak tekrar başlangıç noktası İstanbul’a dönecek.

Ordu’ya gelerek, Altınordu ilçesi Kumbaşı limanında iki gün konaklayan 22 yelkenli ve yat, sabah saatlerinde limandan ayrılarak, Ordu açıklarında tur atıp şehri selamladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de yelkenlilerle denize açılarak yatları yolcu etti. Tüm yatlar Ordu açıklarında iki kez pruva halinde tur atarak Başkan Güler’e gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ve şükranlarını bildirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği üyelerini Ordu’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Güler açıklamasında, “İki türlü güzellik var. Hem Barbaros’un torunları hem de DADD Ralli’nin kıymetli üyeleriyle birlikteyiz. Çok güzel bir görsel şölen oluyor. Turizm için son derece önemli.  Ordu’yu denizle buluştururken, bu güzellikleri Ordulularla buluşturuyoruz. Ordu’muz şu anda denizcilikle ilgili yaptığımız çalışmalarla Türkiye’nin gündemine oturmuş bir şehir” dedi.

Dadd Ralli Karadeniz 2022'nin Planlayıcısı ve Komodoru İsmail Zühtü Tümer ise “22 tekne ile 1 Temmuz’da İstanbul’dan başlayan rallimiz de şu anda Ordu’dayız. Gürcistan’a kadar gittik. Güzel Ordu’muzu ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler bize çok değer veriyor. Bizler de Ordu’da olmaktan çok mutluyuz. Ordu’da sevgi çemberi yaparken, minik yelkencilerimizin de bizlere dahil olmasından çok mutlu olduk. Ordu’nun tarihini, güzelliklerini yerinde gördük. Ordu bizim evimiz. Türkiye’nin Karadeniz’in inanılmaz gelişmiş bir kenti” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin denizcilikle ilgili yaptığı çalışmaların profesyonelce yürütüldüğünü ifade eden Tümer, “Ordu Su Sporları merkezini muhteşem buldum. Her şey düşünülmüş. Her yerde göremediğimiz eğitim ve antrenörlük konusunda büyük mesafeler kat edilmiş. O kadar ki gelen misafirler için yatacak yerler dahi düşünülmüş. Her yer pırıl pırıl. Çok ileri seviyede gördüm. Sayın başkanımız vizyonuyla her zaman bize örnek oluyor. Böyle büyüklerimiz olduğu için çok mutluyuz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : DADD, RALLİ, ORDU’YU, SELAMLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız