HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ağustos 2022 Pazartesi Saat: 09:35

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ALKIŞLAMAYA DOYMUYOR Ülkemin sığ beyinlileri işte! kandırmasını bilen hangi şeytan olursa olsun hemen kanıyor. Ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayanları da alkışlamaya doymuyor.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ALKIŞLAMAYA DOYMUYOR

Ülkemin sığ beyinlileri işte! kandırmasını bilen hangi şeytan olursa olsun hemen kanıyor. Ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayanları da alkışlamaya doymuyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“680 yılında Kerbela‘da yaşanan hüzün hepimizin hüzünlüdür, acı hepimizin acısıdır. Tarihte yaşanan bu gibi menfur ve acı olaylardan topumuzu ayrıştırmaya çalışanlara asla fırsat verilmelidir. Bu vesileyle; son zamanlarda Cem Evlerimize, Alevi Kültür Derneklerimize ve yöneticilerine yapılan saldırıları şiddetle esefle kınıyorum. Cenab-ı Allah bizleri birlikten, beraberlik, iyilikten, kardeşlik ve güzellikten ayırmasın. Aşure Günümüz tüm İslam alemine hayırlı olsun. Allah yaptığınız ibadetleri kabul etsin.

Ankara Mamak’ta, Şah-ı Merdan Cemevi’nde yine Ankara’daki Türkmen Alevi Bektaş Vakfı Genel Merkezi’nin ve Ana Fatma Cemevi’nin de saldırıya uğraması kabul edilemez.

Birlik ve beraberliğimizden korkanlar çirkin ve hain saldırılara başvurmaya devam ediyor. Hele ki Muharrem ayında, kardeşlerimizin yas orucu tuttuğu dönemde bu tür saldırıların yapılması kabul edilir gibi değil. Hiçbir güç, birliğimizin ve beraberliğimizin önüne geçemeyecek. Muharrem ayında Cemevlerine gerçekleştirilen saldırılar kardeşliğimize ve hoşgörü irademize yapılmış alçakça girişimlerdir” (Naci Şanlıtürk, MHP Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes herkesin; işine yaradığı kadar iyi…

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Onur-Hasan Çakmak

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AYAR SAATÇİLİK

İşletmeciliğini yılların tecrübeleri Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı Ayar Saatçilik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrıpaşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan  Ayar Saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Ayar Saatçilik sahiplerine hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÜN-AL EKMEK FIRINI

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe  Ünal Bilgin’in yaptığı , Ün-AL  Ekmek fırını, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“Ekmeği elle değil, gözle seç” sloganıyla Bucak mahallesi 363.sokak NO: 32-A adresinde hizmet verene Ün-Al ekmek fırınına 223 08 41 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Hijyenik bir ortamda ekmek üretip satmasıyla dikkat çeken Ün-AL ekmek fırını,  sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

USTA İLETİŞİM

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor. 

                İşletmeciliğini  Serkan Usta’nın yaptığı Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine daha geniş bir ortamda hizmet vermenin hesaplarını da  yapan ve 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Usta iletişime, bol kazançlar diliyoruz.

TİTİZ BEYAZ EV

Titiz beyaz ev,  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Cemil Titiz’in önderliğinde 1980 yılından bu yana Ordu’da hizmet veren ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Titiz beyaz ev, Şarkiye Mahallesi Elmalık caddesi NO: 35 adresinde hizmet veriyor.

                Titiz Beyaz Eve 888 66 66 ve 0541 727 52 58 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Titiz Beyaz Ev sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Ne olursan ol, önce insan gibi insan ol. Bil ki kaçışı yok, gideceğin yer mezar.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanın bile insana yabancı olduğu bir ülkede, yaşıyor olsan bile, ‘Kalbinin diliyle’ konuş ki insanın hası  sansınlar.

 

 

HARBİDEN

Bir gün içerisinde hatta bir saat içerisinde değişen duyguların kölesi olma.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Tarım Kredi marketlerinde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren, büyükbaş hayvan etleri dahil, 30’un üzerinde temel ürünün yaklaşık yüzde  30 indirimli olarak satılmaya başlanacağını,

*******************************

x-Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Güldal’ın, “TMO olarak hiçbir aksaklığa meydan vermeden alım sürecini yöneteceğiz. Üreticilerimizin alın terini yerde bırakmayacağız.22 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle fındık alımı için hazırız” dedi.

*******************************

x-Ordu'nun Kabadüz İlçesinde  5 ay önce yangın geçiren ve dağ evi konseptinde hizmet veren  Gıli Gıli Otelin tekrar yapılarak yeniden hizmet vermeye başladığını,

*******************************

x-Yalova’nın ardından en çok kivi üretimi yapan Ordu’da üretim her geçen gün artığını, bunun yanında kivinin güzel kazanç getirdiğini gören Bursa, Mersin, Samsun, İzmir ve Kocaeli’nin de kivi üretimi adına kolları sıvadıklarını,

*******************************

x-Ordu’nun 2022 yılında sadece yabancı değil, yerli turistlerce de tercih edildiğine dikkati çeken Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın; “2022 yazında Ordu’ya beklentilerin de üzerinde turist geliyor. Suudi Arabistan, görüşmelerle beraber kapıyı açtı. Bununla birlikte yabancı turistlerin ilgisi daha da arttı. Yabancı turistler bu yıl Ordu’yu seçti diyebiliriz. Her ülkeden yabancı turistler Ordu’nun doğasını, tüm güzelliklerini görmeye geliyor. Özellikle Körfez ülkelerinden çok yabancı turist geliyor. Bu bizim için çok kıymetli. Turizmde sürekli yükseliş trendindeyiz” ifadelerini kullanmasını hayli dikkat çektiğini,

*******************************

x-Ordu BŞB Başkanı Hilmi Güler’in “Ordu tıpkı Türkiye’nin dünyadaki konumu gibi sınırları zorlayan bir il halinde. En küçük büyükşehiriz ama yaptıklarımız örnek alınacak şekilde tartışılıyor. Burada da dengeli bir kalkınmayı yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştuğunu,

*******************************

x- Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, stratejik olarak Ünye Limanı'nı Akdeniz ile birleştirdiklerini belirterek, "Karadeniz-Akdeniz Yolu ile 8 saatte Mersin'e inme imkanı sunuyor. Rusya, Ukrayna, Gürcistan gibi birçok ülkeye kıyısı olan bir iç deniz üzerinden önemli bir limana sahibiz" ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*******************************

x-Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun’un, Ekim ayında yapılacak Baro seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladığını,

*******************************

x-Yeni sezonda  Erkekler Voleybol 1. Lig B grubunda mücadele edecek olan Akkuş Belediyespor’un rakiplerini; Solhanspor, Çorum Belediyespor, Yenişehir Belediyespor, GaziantepGençlikspor, Gümüşsu Gümüşhanespor, Hakkari Gençlik Spor Faaliyetleri, Hatay Erzin Yeşilkent, Develi Belediye,Niksar Belediye, Anadolu Voleybol ve TVF Spor Lisesi’nin olduklarını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız