HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ağustos 2022 Pazartesi Saat: 15:02

TORUN, DAHA FAZLASI İÇİN YENİDEN ADAY

Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda hizmetlerinin daha fazlası için yeniden aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.
TORUN, DAHA FAZLASI İÇİN YENİDEN ADAY

Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda hizmetlerinin daha fazlası için yeniden aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan Torun, yaptığı yazılı açıklamada, Ordu Barosu’nun dayanışmayı ve kardeşliği önceleyen köklü ve güçlü bir baro olduğunu hatırlatarak görev sürecini şöyle değerlendirdi;

“BAROMUZUN İTİBARINI TAÇLANDIRDIK”

“Sırtı hukuka, akla, ilime ve irfana dayalı bu eşsiz baroya başkanlık etmek, çok büyük bir şeref ve mutluluktur.

Sizlerin desteği ile Ordu Barosu Başkanı olma onuruna eriştim ve bu bilinçle, bir yıllık süreçte çok çalıştım. Asla tabi olmadan ama uzlaşıdan da asla kaçmadan ilimizdeki tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla olumlu diyaloglar geliştirdim. Süreçte yapılan Türkiye Barolar Birliği seçimlerinde aktif rol alarak, TBB’nin hemen hemen tüm üst kuruluşlarında baromuz avukatlarının yer almasını sağladım. Baromuzun zaten var olan itibarını daha da taçlandırdım.

“TÜM İHLALLERDE GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Komisyonlarımızda görev alan meslektaşlarımla birlikte insan hakları, çocuk hakları, kadın hakları, hayvan hakları, çevre hukuku alanındaki tüm ihlallerde savunma görevimizi yerine getirdik; ama meslek sorunlarını birincil meselemiz yapmaktan asla vazgeçmedik.

Bana daima destek olan, güler yüzünü, dostluğunu esirgemeyen siz değerli meslektaşlarıma, yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma, delegelerimize, komisyonlarda görev alan tüm meslektaşlarıma ve baro personelimize çok teşekkür ediyorum.”

“DAHA FAZLASINI YAPMAK İÇİN GÖNÜLLÜYÜM”

Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun, yeni dönemle ilgili adaylığını da şu sözlerle açıkladı;

“Bugüne kadar yapmaya çalıştığım ve hep yürekten inandığım gibi sizlerle birlikte, ortak akılla, dostlukla, kardeşlikle, kutuplaşmadan, mesleğimizi ön planda tutarak, hakkı önümüze, hukuku yanımıza alarak adalet mücadelesi vermek için Ekim ayında gerçekleştirilecek olan 29.Olağan Genel Kurulu’nda Ordu Barosu Başkanlığı’na adayım. Desteklerinize talibim.” 

 

Anahtar Kelimeler : TORUN, DAHA, FAZLASI, İÇİN, YENİDEN, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız