HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 13:15

KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka illere tayini çıkan Kaymakamlar onuruna veda yemeği düzenledi. Fatsalı Hünkar Restorantta gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali Tuncay Sonel, Vali Yardımcıları Zafer Ka
KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ


Ordu Valisi Tuncay Sonel, Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka illere tayini çıkan Kaymakamlar onuruna  veda yemeği düzenledi.

Fatsalı Hünkar  Restorantta  gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali Tuncay Sonel, Vali Yardımcıları  Zafer Karamehmetoğlu, Bayram Gale, Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Erkan Karahan ve ilçe kaymakamları katıldı.

Vali  Tuncay Sonel, Edirne Vali Yardımcısı görevine atanan Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu,  Kocaeli/Kandıra Kaymakamlığına atanan Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Gaziantep/Karkamış Kaymakamlığına atanan Çaybaşı Kaymakamı Furkan Çayır, Edirne Vali Yardımcısı görevine atanan Çatalpınar Kaymakamı Eyüp  Batuhan Ciğerci, Erzincan/Otlukbeli Kaymakamlığına atanan Gülyalı Kaymakamı Aydın Yanık, Kırklareli/Kofçaz Kaymakamlığına atanan Gölköy Kaymakamı Onur Bektaş, Ardahan/Posof Kaymakamlığına atanan Kumru Kaymakamı Emrah Akduman ve İçişleri Bakanlığı onayı ile Aydın/Yenikapı Kaymakam Vekilliğine görevlendirilen Ordu Kaymakam Adayı Şule Demirtaş'a, yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Tayini çıkan mülki idare amirlerinin, Ordu'da görev yaptıkları süre içerisinde başarılı çalışmalarda ve hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Vali Sonel, "Sizlerle ahenk içerisinde çalıştık. Her biriniz benim için çok kıymetlisiniz. İlimiz adına güzel çalışmalarımız, hizmetlerimiz oldu.

Bunda sizlerin de emeği var, gayretli çalışmalarınızın katkısı var. İlimize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuz, şansınız, bahtınız açık olsun" diyerek, çiçek takdim etti ve çeşitli hediyeler verdi.

Anahtar Kelimeler : KAYMAKAMLARA, VEDA, YEMEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız