HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 13:30

ŞANLITÜRK’TEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, içerisinde bulunduğumuz fındık sezonu dolayısıyla TMO Ordu Baş Müdürü Mehmet Güney’i ve HSK Kararnamesi ile Ordu’ya atanan Baş Savcı Hasan Uçak’a ziyaretler gerçe
ŞANLITÜRK’TEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, içerisinde bulunduğumuz fındık sezonu dolayısıyla TMO Ordu Baş Müdürü Mehmet Güney’i ve HSK Kararnamesi ile Ordu’ya atanan Baş Savcı Hasan Uçak’a ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ilkini TMO’ya gerçekleştiren Başkan Şanlıtürk, fındık üreticilerine hayırlı bir sezon dileyerek, TMO’ya güvenmelerini istedi. Şanlıtürk, ziyarette; “TMO Ordu Baş Müdürümüz Mehmet Güney Bey’i makamında ziyaret ettik. Toprak Mahsulleri Ofisimiz 22 Ağustos 2022 tarihinde birçok noktada Fındık alımına başlayacak.

“TALEPLERİMİZİ TMO GENEL MÜDÜRÜNE DE İLETECEĞİZ”

Sayın Baş Müdürümüzle ilimiz genelinde Fındık Alım Noktalarının artırılması noktasında istişarelerde bulunduk, taleplerimizi ilettik. Bu taleplerimizi Bölgemizi ziyaret edecek olan TMO Genel Müdürümüze de ileteceğiz. Allah Devletimize güç kuvvet versin. Tüm üreticilerimize bol bereketli bir sezon diliyorum. Misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞSAVCIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Akabinde HSK Kararnamesi ile Ordu’ya atanan Başsavcı Hasan Uçak’ı da makamında ziyaret eden Başkan Şanlıtürk; “HSK Kararnamesi ile İlimize atanan Başsavcımız Sn.Hasan Uçak'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Nazik kabulleri ve misafirliği için kendilerine teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’TEN, ÖNEMLİ, ZİYARETLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız