HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ekim 2022 Pazar Saat: 13:34

ŞENTÜRK: MİLLET ÇOK İYİ OLACAK ÇOK

İYİ Partinin orta ve Doğu Karadeniz’de ki istişare toplantıları hayli ses getirdi. Samsun’da başlayan toplantıların ilk ayağına katılan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisin Karadeniz’de söz sahibi olan bir parti hali
ŞENTÜRK: MİLLET ÇOK İYİ OLACAK ÇOK


İYİ Partinin orta ve Doğu Karadeniz’de ki istişare toplantıları hayli ses getirdi. Samsun’da başlayan toplantıların ilk ayağına katılan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisin Karadeniz’de söz sahibi olan bir parti haline geldiğini belirterek, İYİ Parti bölgemizde çok İYİ çok diyerek iktidar olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

“MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR, AZ KALDI”

Başkan Şentürk, ilk istişare toplantısının ardından yaptığı açıklamada; “Bu gün Samsun’da,  Ordu, Sinop ve Giresun illerimizin; belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yerel yönetimlerden sorumlu teşkilat başkan yardımcıları ile istişare toplantısına katılım sağladık.

Genel başkan yardımcımız Muğla milletvekilimiz Metin Ergün başkanlığında yapılan toplantıya Grup Başkan vekilimiz Erhan Usta, Samsun milletvekilimiz Bedri Yaşar beyefendiler de katılım sağladılar.

Çok verimli ve kıymetli bir toplantı oldu. İYİ parti  liyakatli, ehliyetli, donanımlı kadrolarıyla ülke yönetimine hazır halde bekliyor. Millet bizi çağırıyor. Az kaldı” dedi.

Karadeniz illerinde ki istişare programlarının ardından Erzincan’a giden Başkan Şentürk, burada da partilileriyle bir araya geldi. Başkan Şentürk, dönüş güzergahında ise, Bayburt, Gümüşhane illerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya görüş alışverişinde bulundu ve talepleri dinledi.

PARTİMİZE GÖSTERİLEN TEVECCÜH KARŞILIKSIZ KALMAYACAK”

Karadeniz ve Doğu Anadolu ziyaretlerinin ardından Ordu’ya gelen Başkan Şentürk; “İYİ Parti olarak her geçen gün görüyoruz ki, Karadeniz Bölgemiz artık İYİ Partinin kalesi olma yolunda kararını vermiştir. Keza Doğu Anadolu’da da partimize gösterilen teveccüh asla karşılıksız kalmayacaktır. 

Bunu da her geçen gün partimize başvurarak üye kaydı talebinde bulunan vatandaşlarımızdan görüyor ve anlıyoruz. Memleket İYİ olacak. Millet İYİ olacak. Hem de çok İYİ olacak çok. Millet bize bizde milletimize güveniyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK:, MİLLET, ÇOK, İYİ, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız