HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ekim 2022 Pazar Saat: 13:40

MHP ARTIK HER YERDE!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün başarılı çalışmaları ve üstün performansı, MHP artık her yerde dedirtmeye başladı.
MHP ARTIK HER YERDE!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün başarılı çalışmaları ve üstün performansı, MHP artık her yerde dedirtmeye başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığının geride bıraktığımız hafta içerisinde de Ordu genelinde programları yine ful çekti. Açılış, davet, düğün ve cenazelerle haftayı tamamlayan MHP’nin bu haftada programlarının hız kesmeyeceği alınan bilgiler arasında yer aldı.

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, yönetim kurulu üyeleri ve Ünye İlçe teşkilatıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Karadeniz-Akdeniz ve Ünye-Akkuş-Niksar Yolu gibi coğrafi konumlarla birleşerek önem kazanan Ünye Limanın da, tarihte ilk defa gerçekleşen Rusya'ya Meyve ve Sebze ihracatı yapılan Lider Amiral isimli Ro-Ro Gemi'sinin yüklenerek ilk seferini yapması programına katıldı.

Başkan Şanlıtürk, burada yaptığı değerlendirmede; “Karadeniz-Akdeniz ve Ünye-Akkuş-Niksar Yolu gibi coğrafi konumlarla birleşerek önem kazanan Ünye Limanı'mızda, tarihte ilk defa gerçekleşecek olan Rusya'ya Meyve ve Sebze ihracatı yapacak olan Lider Amiral isimli Ro-Ro Gemi'sinin yüklenerek ilk seferini yapmasına şahit olduk.

Böylelikle Ünye Limanı mevcutta bulunan diğer limanlar gibi eşit şartlara getirilerek, hem il ekonomisine hem de bölge ekonomisine önemli ölçüde yön verecek. Öte yandan lojistik sanayi gibi faktörleri de doğrudan etkileyecek liman, istihdama da katkı sağlayacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler'in yoğun çalışmalarıyla ve emekleriyle bugün Ordu'muza Ünye Limanından Ro-Ro Gemisini uğurlamanın gururunu yaşamaktayız. Ordu'muzda bu denli uluslararası standartlarda uygun bir altyapıya sahip olmamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programın ardından Ünye’de bir çok iş insanı ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Şanlıtürk, Ulubey  ve Altınordu ilçelerinde de çok sayıda düğün ve cenaze törenlerine katılarak vatandaşları yalnız bırakmadı.

Başkan Şanlıtürk’ün ortaya koymuş olduğu bu performans ise basın mensupları arasında, “MHP artık her yerde” dedirtmeye başlandı.

               

Anahtar Kelimeler : MHP, ARTIK, HER, YERDE!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız