HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2022 Perşembe Saat: 11:40

VALİ SONEL, “DUA ALMAK ÖNEMLİ ”

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayırarak, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Ordu Valisi Tuncay Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 214 vatandaşın sorununu çözmek i
VALİ SONEL, “DUA ALMAK ÖNEMLİ ”

  Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayırarak, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Ordu Valisi Tuncay  Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 214 vatandaşın sorununu çözmek için çaba sarfetti.

Toplantıya katılan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için gayret gösterdi.

Aileleriyle birlikte “Halk Günü” toplantısına gelen çocuklara kitap ve oyuncak armağan  ederek sevinçlerine ortak olan Vali Tuncay Sonel, vatandaşlara ise çay ve simit ikramında bulundu.

Vali Tuncay Sonel, hayırsever iş insanlarının destekleri alınan ve her hafta düzenli dağıtılan alışveriş kartlarına ek olarak öğrencileri olan aileler için kırtasiye çekleri, çocukların kıyafetlerine kadar yardımcı olmaya çalıştı. Ayrıca sağlık yardımı, iş konusu, yol sorunu gibi konularda da vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için ekibiyle birlikte çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Toplantıya katılan vatandaşlar ise Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini ileterek, “Allah sizlerden razı olsun. Baba vali bizlerin sorunlarını gideriyor” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, “DUA, ALMAK, ÖNEMLİ,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız