HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2022 Pazar Saat: 14:23

BARO’DA, ‘TORUN’ MAZBATASINI ALDI

Ordu Barosu Başkanlığına seçilen Av. Sibel Torun, mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Ordu Barosu’nun ilk kadın başkanı olma unvanını elinde bulunduran Av. Sibel Torun, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilerek güven taz
BARO’DA, ‘TORUN’ MAZBATASINI ALDI

Ordu Barosu Başkanlığına seçilen Av. Sibel Torun, mazbatasını alarak yeni döneme başladı.

Ordu Barosu’nun ilk kadın başkanı olma unvanını elinde bulunduran Av. Sibel Torun, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Sibel Torun, yeni dönem için mazbatasını aldı. Düzenlenen mazbata törenine Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Dr.Mesut Bilen, İdare Mahkemesi Başkanı Beytullah Selman, Vergi Mahkemesi Başkanı Eşref Başesgioğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yakup Taşlıova, Av. Sibel Torun ve avukatlar katıldı.

Baro Başkanı Av. Sibel Torun törende; “Bu sene bir ilki gerçekleştirdik. Daha evvel mazbata törenlerini adliyede alıyorduk. Seçim kurulu başkanımıza Baroda yapma fikrini sunduk. Bütün kurullarla birlikte bir tören yapmayı arzu ettik. Bundan sonrası için de bir gelenek olur.” dedi.

Mücadelemiz sürecek

Ordu Barosu’nun meslek sorunları ve mesleğin gelişmesi için mücadele ettiğini aktaran Torun, sözlerini şöyle tamamladı; “Bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz. Mahkemeler tarafından müdahale dilekçelerimiz kabul görmese de, insan ve kadın ihlali gördüğümüz her yerde, kadın cinayetlerinde, çocuk istismarlarında, çevre ile ilgili dosyaları ve insan hakkı ihlallerinin tümünde Ordu Barosu olarak bulunmaya devam edeceğiz. Baromuz tarafsız, bağımsız, her zaman şeffaf bir kurumdur. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir.”

Ordu Barosu’nda gerçekleştirilen mazbata töreninde Av. Sibel Torun, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Dr. Mesut Bilen’in elinden aldı. Ardından yönetim, denetleme ve disiplin kurulları üyelerinin yanı sıra TBB Delegelerine de mazbataları sırasıyla takdim edildi.

 

Anahtar Kelimeler : BARO’DA, ‘TORUN’, MAZBATASINI, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız