HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 11:40

“ÇÖZÜM ÜRETEN KURUM OLACAĞIZ”

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkanlığı için seçim çalışmalarını sürdüren, turizm sektörünün önde gelen ismi, iş insanı, yazar, saygın birçok STK’nın kurucusu ve yöneticisi Ali Bilir, Ordu’da sektör temsilcile
“ÇÖZÜM ÜRETEN KURUM OLACAĞIZ”

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkanlığı için seçim çalışmalarını sürdüren, turizm sektörünün önde gelen ismi, iş insanı, yazar, saygın birçok STK’nın kurucusu ve yöneticisi Ali Bilir, Ordu’da sektör temsilcileriyle buluştu. Ordulu sektör temsilcilerine seslenen Bilir, “Benim acentemin temelde 10 tane sorunu var ve aynı sorunların çözümünü istiyorum. Bu sistemin nasıl yürüdüğünü sorunların nasıl çözüme ulaşacağını gelin hep beraber görelim.” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan adayı Ali Bilir, Ordu’da seyahat acentalarının gösterdiği katılım ve yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiği toplantıda acentelerin sorunlarını dinledi. Bilir, “TÜRSAB’ın otorite olması için mazaret değil çözüm üreten kurum olacağız. Kaçak acentacılık faaliyetlerine engel olacağız, vize sorununu çözeceğiz. Bunları lafla değil, icraatle sizlere göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

 

“SORUNLARIMIZI NASIL ÇÖZECEĞİMİZİ BİLİYORUZ”

 

Yıllardır TÜRSAB’ın çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten Ali Bilir, “Uzun yıllardır turizm sektörünün içerisindeyim. Yaklaşık 15 yıldır da TÜRSAB’ın çeşitli her kademesinde görev yapan bir kardeşinizim. Tabii ki bu 15 yıldan beri biriken sorunlarımıza çok iyi vakıf oldum. Hep aynı sorunlar ve çözüm üretilmeyen sorunlar. Genel merkezimizden beklediğimiz sorunların çözümü. Ama işin çözüm kısmına geldiğimizde çözülmemiş sorunlarla karşı karşıya kalan yine biz seyahat acentaları sahipleri. Ben de acente sahibi olarak sizlerin sorunları olan uçak bileti, vize, rehber vs. sorunlarını yaşıyorum. Benim acentemin temelde 10 tane sorunu var ve aynı sorunların çözümünü istiyorum. Bu sistemin nasıl yürüdüğünü sorunların nasıl çözüme ulaşacağını gelin hep beraber görelim. Seçimde bu gidişata ya dur diyelim ya da çözülmemiş sorunlarla baş başa kalalım.” ifadelerini kullandı.

 

ELEŞTİRENE KADAR RANDEVU OLUŞTURUN

 

Mevcut yönetimin çözüm masasına hiç oturmadığını hep ilgili kurumlarla kavga ederek yasa çıkarılmadı bahanesini sunduklarını belirten Bilir, “Sürekli yasayı mazeret gösterip yasa çıkmadı diyerek ilgili kurumları eleştirene kadar randevu oluşturabilirsiniz. Gidin ilgili kurumlarla kavga etmeden görüşün sorunların çözümünü yasaya bağlamayın.” dedi.

 

ACENTELERİMİZİN CEBİNDEN GEÇİNMEYE SON VERECEĞİZ

 

TÜRSAB’ın üyelerinin cebinden geçindiğini vurgulayan Bilir, “TÜRSAB üyelerinin cebinden geçinen kurum olduğu sürece, acentelerin bize itimarı da kalmaz, TÜRSAB’ın da itibarı kalmaz.  Aidat ödemelerini yarıya indireceğiz. Şubelerimize aidat desteği sağlayacağız. Paylaşımlı ofis kullanımını kolaylaştıracağız. Bunlar yapamacağımız şeyler değil göreve geldikten üç ay içerisinde çözebileceğimiz şeyler. Biz acentesinin cebinden geçinen kurum olmayacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “ÇÖZÜM, ÜRETEN, KURUM, OLACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız