HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ekim 2022 Cuma Saat: 12:06

TOMAKİN: CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ VE YERLİDİR

Ekim ayı İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında, Ünye’de gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Genç
TOMAKİN: CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ VE YERLİDİR

Ekim ayı İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında, Ünye’de gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan İl başkanı Tomakin, AK Parti, Milletimizin teveccühü ile kurulmuş bugüne kadar da sadece ve sadece milletimizin desteği ile gelmiş bir partidir diyerek, Parti Ordu teşkilatları olarak bizler bu desteği çok daha ileri seviyelere taşımak için, milletvekillerimizle, İl teşkilatımız, İl – İçe Kadın ve Gençlik kollarımızla, belediye başkanlarımızla, siz ilçe başkanlarımızla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarımızda kucaklayıcı olacağız, gönülleri fetih edeceğiz. Çünkü kaybedecek tek bir saatimiz, günümüz yok, milletine sevdalı, milleti için, milleti ile el ele, gecesi –gündüzü olmayan, 20 yılda Türkiye’ye çağ atlatan, Türkiye’nin önünü açan, üstadın,  Bir akıl gelecek ki, akıllar delirecek. Ve bir devrim, evvela devrimi devirecek. Dediği gibi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan eski Türkiye’yi geride bırakmış 20 yılda Dünya’nın gözdesi yepyeni bir Türkiye inşa etmiştir sözlerini kullanarak, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Liderimiz varken, milletine sırtını dönenlere, milletin değerleri ile alay edenlere, terör örgütünün arka bahçesinde iş tutanlara hodri meydan diyoruz dedi.

Seçim, seçim diyenler 15 seçim milletinin teveccühü ile seçim kazanmış halkın adamını halkı ile kor-ku-ta-maz-sı-nız diyen Başkan Tomakin, bir tarafta Cumhur ittifakı var, diğer tarafta ise zillet ittifakı, Cumhur ittifakı milli ve yerlidir, bu ittifak kolay kurulmadı, Türkiye’de olduğu gibi biz Ordu’da da Cumhur ittifakı ile birlikte yol yürüyoruz, ittifakı beraber koruyacağız, ittifaka helal getirmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenlere engel olacağız zillet ittifakını görüyorsunuz, milletin hayrına bir şey düşünmüyorlar bunlar. Terör uzantıları ile iş tutmak bunlarda e, bakanlık bile vereceklerini söylüyorlar,   Ülkemizin 20 yıllık kazanımlarını yok sayıyorlar biri çıkıyor, hızlı tren projesinin göçü hızlandıracağını söylüyor, Çanakkale köprüsünü iptal edeceğini söyler (şükür ki, yapıldı),şaka gibi, Türkiye savunma sanayisini % 30’lardan % 80 lere çıkarmış bir Lidere, Türkiye Savunma Sanayine gereken yeterli destek verilmiyor. Erdoğan giderse Savunma Sanayi daha da gelişir diyebilme cesaretini kendinde bulabiliyor, biri çıkar, Türkiye’nin gözbebeği savunma projelerini  İHA ,SİHA ‘larını durduracağını söyler, öteki Dünyanın en büyük havaalanının gereksiz olduğunu söyler, Türkiye’nin büyük projelerini durduracaklarını söylerler , en büyük vaatleri yıkacağız , yapmayacağız   anlayacağınız bunlar eski Türkiye heveslisi yıkım ekibinden başka bir şey değiller, madem yapamıyorsunuz , bari yapılmış olanı yıkmaya niyetlenmeyin. Madem Ülke için yeni ufuklar çizemiyorsunuz, bari milletin ufkunu karartmayın. Madem yeni projeleriniz yok, bari gözünüzü mevcutlara dikmeyin. Madem yönetme kabiliyetiniz yok, öyleyse yönetenlere engel olmayın.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN:, CUMHUR, İTTİFAKI, MİLLİ, VE, YERLİDİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız