HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 09:45

UFUKTAKİLER

     HAYIRDIR GENÇLER?
UFUKTAKİLER

 

   HAYIRDIR GENÇLER?

Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği (ORDUSİAD)’nin son toplantısına atıfta bulunan iş insanı Hasan Çebi şu ifadeleri kullandı;

ORDUSİAD Ordu’nun en önemli sivil toplum yapılanmasıdır. Fakat bu yapı ve anlayış ile varacağımız yer aile içi toplantıdan öteye gidemez. ‘Vali bey neden aramızda değil’ diye sitem edeceğimize önce kendimizi bir sorgulayalım lütfen.

Size de yeter!

ORDUSİAD ailesinin içinde yer alan ve bu yapıyı sürekli sorgulayıp, değişmediği için istifa etmiş bir kişi olarak sizlere de ‘artık yeter’ diyorum. Büyüyen ve değişen Ordu’ya yakışan bir ORDUSİAD dileğiyle.”

Gençler açık sözlü. Düşündüğünü  ifade edebiliyor.

Gençler çok sıkı geliyor.

Gençler Ordu’nun geleceğine imza atacak gibi…

 

 

3)   KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANMASIN!

Milletimizin gözbebeği şanlı Türk Ordusunun her bir mensubu dünyada hiç bir ülkeye nasip olmayacak bir ruhla vatan savunmasında gözünü dahi kırpmadan canını feda eder. Türk Ordusu Kurtuluş Savaşında olduğu gibi şimdi de kahramanca savunmasını yapar.

Son günlerde ordumuzu yıpratmaya yönelik, gerçek dışı ve soyut iddialar terörle mücadelemize gölge düşmesine neden olur, buna kimsenin hakkı yoktur!

Meslek örgütlerinin başındaki kişiler bulunduğu konumun ağırlığına ve sorumluluğuna göre hareket etmelidir. Şahıslar suç teşkil eden eylem ve söylemleri karşılığında adil yargılanma ilkesi çerçevesinde, bağımsız mahkemeler önünde hesap verecektir. Ancak, yaptıkları açıklamaları tüm meslek örgütüne mal ederek, meslek odalarının etkinliklerini azaltmaya ve hatta kapatmaya yönelik düzenlemeler yapma hazırlığında olunması demokrasimize, mesleki dayanışmaya, örgütlü mücadeleye ve demokratik hukuk devleti ilkelerine zarar verecektir, kabulü mümkün değildir.

Av.Sibel Torun Ordu Barosu Başkanı

 

4)   GOYGOY’A GEL

İstanbul Kültür Tiyatrosu ve Uğur Sanat Tiyatrosu’nun ortak projesi olan “Goygoy’a Gel/İnteraktif Doğaçlama Performansı” adlı gösteri, 2022 – 2023 Tiyatro sezonunda seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Efe Sali Alkan ve Murat K. Bayar’ın sahne üzerinde birlikte performans gösterdikleri oyun, seyirciyi de oyuna dahil ederek yüksek dozda eğlence ve kahkaha vaat ediyor.

İstanbul Kültür Tiyatrosu’nun kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Murat K. Bayar, “Goygoy’a Gel” adlı oyun için, “geçtiğimiz yıl, Uğur Sanat Tiyatrosu’ndan Efe Sali Alkan’la bir Youtube projesi başlatacaktık. Ancak süreç bizi doğaçlama performanslarına kadar götürdü. Bu aslında kendiliğinden gelişti. Bir gün bir yerde otururken, Efe Sali Alkan’ın, halk tarafından çok bilinen hikâyeleri, masalları ve filmleri mahalle ağzıyla ve Ordu şehri diyalektiyle anlatmaya başlamasıyla karşılıklı çok güldük ve çok eğlendik.”

“Goygoy’a Gel / İnteraktif Doğaçlama Performansları” adlı gösteri, 2 Kasım 2022 Çarşamba günü, saat 20:00’da, Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM), Ordu Devlet Tiyatrosu Sahnesinde…

Anahtar Kelimeler : UFUKTAKİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız