HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Kasım 2022 Perşembe Saat: 15:55

AKDOĞAN, İKİ TAKIM GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRMELİ

İyi Parti Altınordu belediye meclis üyesi Zafer Akdoğan belediye meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Ordu’ya iki takımın fayda yerine zarar verdiğini belirterek iki takımın birleşmesi gerektiğini vurguladı.
AKDOĞAN, İKİ TAKIM GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRMELİ

İyi Parti Altınordu belediye meclis üyesi Zafer Akdoğan belediye meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Ordu’ya iki takımın fayda yerine zarar verdiğini  belirterek iki takımın birleşmesi gerektiğini  vurguladı.

Gerekli girişimlerin yapılması için Altınordu Belediye  Başkanına çağrıda bulunan Akdoğan şunları  söyledi.

Bilindiği üzere  Ordu ilimiz profesyonel Futbol liglerinde 3.ligte 52 Ordu spor ve yeni Orduspor 1967 olarak 1 ve 2.gruplarda iki takımla temsil edilmektedir.

2 sezondur devam ettikleri bu ligde geçen sezon maalesef başarılı olamamışlardır.

Şampiyonluk hedefleyen iki takımdan biri dahi bir üst lige çıkamamıştır.

Bu sezonda ligler başlayalı dokuz on hafta olmasına rağmen takımlarımız  bulundukları gruplarda dört ve sekizinci durumdadırlar ve başarısız görünmekteler.  Bu durum Ordulu sporseverler olarak bizleri üzmektedir. İki takımda maçlarını 200..300 seyirciye oynamaktadır.

Sebebi ne olursa olsun en alt ligde iki takımla mücadele etmek yerine bu iki takımın güçlerini birleştirerek güçlü ve tek bir takımla her yıl bir üst lige yükselip Süper ligde mücadele  etmesi ve Ordumuzun tarihine yakışır ekonomisine turizmine tanıtımına  vb katkı sağlayacağı muhakkaktır. Bu sebeple Altınordu Belediye meclisimiz konuyu sahiplenmesi mülki amirler belediye başkanları sivil toplum kuruluşları taraftar grupları basın ve medya kuruluşları  ve konunun tüm paydaşları nezdinde girişimde bulunularak tek ve başarılı bir Orduspor için İyi Parti Altınordu meclis üyeleri olarak talebenizin meclis gündemine alınması ve sayın belediye başkanımız Aşkın Tören beyin gerekli temasları yürütmesini arz ve talep ederiz. Saygılarımızla…

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız