HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2022 Salı Saat: 09:32

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ŞAKŞAKÇI YALAKALAR Yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığı ülkemiz işte! Nokta kadar menfaat için, virgül gibi kıvrılan şakşakçı yalakaların sayısı da gün be gün artıyor.     ANLAYAN ANLADI.!
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ŞAKŞAKÇI YALAKALAR

Yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığı ülkemiz işte! Nokta kadar menfaat için, virgül gibi kıvrılan şakşakçı yalakaların sayısı da gün be gün artıyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Özellikle Karadeniz konusunda kıyıdaş ülkelerin belediyeleri ile geçici komisyonlar kurarak çalışmalar yapabiliriz. Çünkü Karadeniz bir iç deniz aynı zamanda ve dibi H₂S (Hidrojen Sülfür) gazı ile dolu. Ve bu canlıların hayatı için çok tehlikeli. Dibi ölmüş vaziyette. Mutlaka çok ciddi tedbirler almamız gerekiyor. Bu hem çevre açısından temel insan hakları meselesi hem de gıda güvenliği açısından da son derece önemli. Acilen bu tedbirleri almamız gerekiyor. Ben tüm gelişmeleri takip ediyorum. Ordu ilimiz dünyanın en fazla fındık üreten şehri. Eğer bunlara dikkat etmezseniz bir espri ile ifade etmek isterim ‘çikolata da bu fındıkları bulamayabilirsiniz’. Onun için çok ciddi çalışmalar yapalım. Karadeniz’deki balıkların türleri çok değişti. Burada eski türlere rastlamıyoruz. Her bakımdan gerek yağmur gerekse fırtınalar bu çevre konusundaki güvenlik şartını mutlaka ele almamızı gerektiriyor. Türk delegasyonu olarak bu değişikliğin yapılmasını öneriyoruz.”

(Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! İçindeki insanlığı öldürmeyenleri her şeye fazlasıyla yetiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SALON ŞİMŞEK

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini spor dünyasının da çok yakından tanıdığı isim Ruşen Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Temizliğe verdiği önemle dikkat çeken Salon Şimşek’te  içecek olarak çay, Türk kahvesi, ıhlamur, Nescafe, salep, su, ayran, gazoz, limonata, kola, meysu, meyveli soda, sıkma portakal ve enerji içeceği-Red Bull servisi yapılıyor.

                Yiyecek olarak da sandviç, köfte, hamburger ve tost’un  servis yapıldığı Salon Şimşek, Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek, sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

MÜJDE TUHAFİYE

Sahipliğini Hanife Akyurt’un yaptığı Müjde tuhafiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye  225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Müjde tuhafiye sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

İmren Kurukahveci   “Kalite bizden takdir sizden” sloganıyla, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitlerinin adresi İmren Kurukahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde  hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübeler  Mehmet-Ahmet Akyurt’un yaptığı  İmren Kurukahveciye, her zaman olduğu gibi  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini  Ali Ekrem Aktürk ve eşi İlkay Aktürk’ün  yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerinin satış adresi Bilgi kitap-kırtasiye Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi Kitap ve kırtasiyeye  225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Bilgi kitap-kırtasiye sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileğimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Gecenin sessizliklerin gizli göz yaşı döken  ve silen bir insanın kendisiyle verdiği savaşı, kendisinden başka kimse bilemez...

 

 

O GÜN BUGÜN

Ölüm genç ve yaşlı ayırmaz.  Ölümün kime daha yakın olduğu da  bilinmez.

 

 

HARBİDEN

Hayattaki en büyük zafer hiçbir zaman düşmemekte değil, her düştüğünde ayağa kalkmakta yatar.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da ‘Tiny House’ evler projesi Altınordu İlçesinde hayata geçirileceğini,  Altınordu Cumhuriyet Mahallesi’nde uygulanacak projede 24 evin yer alçağını, denize sıfır yapılacak projenin bölgeye yeni bir değer katma  değer katacağına kesin gözüyle bakıldığını,

*************************

x-Ziraat Mühendisi Haluk Şensoy’un, Altınordu Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladığını,

*************************

x-Ordu’nun Altınordu ilçesi Saraycık Mahallesi’nde bulunan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde Haziran 2006’da Kent Ormanı olarak ilan edilen 930 rakımlı Yoroz Kent Ormanının , Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla bambaşka bir kimliğe büründüğünü, Yapılan düzenlemelerin ardından Yoroz’un, doğaseverler başta olmak üzere tatilcilerin, bisiklet ve ATV tutkunlarının, dağcılık ve kaya tırmanış gibi sporlara merak saranların uğrak noktası olacağını,

**************************

x-Ordu’da  deprem riski bulunan 66 okulun yıkılmasının ardından, hayırsever iş insanlarımızın katkıları ile Ordu’da son iki yılda devlet-vatandaş iş birliği ile 54. okul-754 dersliğe ulaşıldığını,

**************************

x-Türkiye´nin en uzun kara sınırının Suriye ile (877 km), en kısa kara sınırının ise Nahçıvan ile bulunmaktadır (10km).

**************************

x-Ekim ayı içerisinde 31 bin 490 ton (iç/işlenmiş) fındık ihraç edilerek karşılığında 178  milyon 790 bin 574 dolar döviz girdisi sağlandığını,

****************************

x-Ordu Büyük Şehir Belediyesi’nin Fatsa ilçesinin turistik mekanları ve meşhur pidesiyle adını duyuran mahallesi Bolaman’a yeni bir yaşam alanı kazandırdığını, Büyükşehir Belediyesi’nin  bu kapsamda Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi kıyısında yürüttüğü Bolaman Park projesini tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtığını,

****************************

x-Türkiye'de ilk internet bağlantısının 12 Nisan 1993'te Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirildiğini,

****************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın, yeni hasat sonucunda yaklaşık 10 bin ton kivi rekoltesi beklediklerini belirterek, “Rekolte yüksek ama fiyat yetersiz. Alıcılar fiyatı 9-10 liraya düşürmek istiyor” dediğini,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız