HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 09:53

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HEP YALNIZ KALIRISIN İstemesek te bir gün bitecek bu hayatta; Herkesten kendin gibi olmasını beklersen hep yalnız kalırsın. Herkesi de kendin gibi görürsen aldanırsın.     ANLAYAN ANLADI.! “En önemli sosyal sorunlardan biri
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HEP YALNIZ KALIRISIN

İstemesek te bir gün bitecek bu hayatta; Herkesten kendin gibi olmasını beklersen hep yalnız kalırsın. Herkesi de kendin gibi görürsen aldanırsın.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“En önemli sosyal sorunlardan biri olan işsizliğe alternatif çözümler üretmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Ordu işgücü piyasasının talep, beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve işsizliğe alternatif çözümler üretebilmek adına stratejiler geliştirmeye ve bu alanda projelerimizi bir bir şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz.

Bu şehirde gençlerimizin işsizlik sorununa işgücü piyasasında karşılığı olan meslekleri öğreterek çözüm bulmak gayesindeyiz. Projemiz ile gençlerimizin ve kadınlarımızın bugün için işgücüne katılımlarını, işe ve işyerine uyumlarını sağlarken aynı zamanda geleceğe de hazırlamak ve neticede mesleksiz tek bir genç dahi bırakmamak üzerine bir strateji ile hareket ediyoruz. Yatırımlarımızla şehrimizi tarımda ticarette turizmde teknolojide ve diğer alanlarda olduğu gibi tekstil sektöründe de bir çekim merkezi yatırımcıların bir tercih noktası haline getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.”(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! İnsanlıktan daha çok mevkie değer verenleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ATAŞ BRANDA PAZARLAMA

Özgür YETİM-Selçuk KOTAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

PABUÇ AYAKKABI ÇANTA

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç ayakkabı çanta, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N= 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 Nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                 Anahtarcı ve Şemsiyeciye, 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

TAN KURU KAHVE

Ordu’da kahve denince akla gelen isimler arasında yer alan  Tan kuru kahve, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de dikkat çeken günlük taze kahvenin satış adresi Tan Kuru Kahve, Düz Mahalle Yıldırım caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini Diler-Beyazıt Tan’ın yaptığı Tan Kuru kahveye, 214 80 96 ve 0537 716 14 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Tan Kuru Kahve sahip ve çalışanlarına bol kazanç diliyoruz.

SANAT HALI

Sahipliğini  Taner ve Temel Beytekin’in kardeşlerin yaptığı Sanat halı, “Halıya işlenen sanat’ sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Sanat halıya 214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Sanat halı sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Bakar da görmez, duymaz ve söylemez isen mesele yok. Okumaz ve yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her şeyin zamanının yaşadığımız anın olduğu bu hayatta; olmaz şeyleri düşünen, olmaz şeyleri de yaşıyor.

 

 

HARBİDEN

Öyle bir toplum oldu ki birbirimizi yargılamaktan, sevmeye zaman bulamıyoruz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Spor Toto Süper Lig'e, 13 Kasım'da tamamlanacak 14. hafta maçlarının ardından 2022 Dünya Kupası dolayısıyla 40 gün ara verileceğini, Lige, 23 Aralık'ta 15. hafta maçlarıyla tekrar devam edileceğini  ve sezonun  28 Mayıs 2023'de tamamlanacağını,

***************************

x-Altınordu ilçesinde, kentin yöresel türküsü olan ‘Tabya başında üç kız yan yana’ türküsünden esinlenilerek yapılan 3 kadın heykeli yine magandaların hedefi olduğunu,  Kendini bilmez kişi ve ya kişilerin heykellerden bir tanesinin bacağını koparırken diğer heykelleri de tahrip ettiklerini,

 ***************************

x-Saadet Partisi'nde organize edilen Olağan Genel Kurulda genel başkanlığa Temel Karamollaoğlu’nun seçildiğini, ayrıca Ordu Ünyeli siyasetçiler eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Muammer Bilgiç’in de  yeniden Genel İdare Kurulu üyeliklerine seçildiklerini,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in nüfus bakımından Ordu’nun en büyük mahallesi konumundaki Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde inşa edilen ‘Erguvan Park’ ve yine aynı mahallede bulunan ‘Ihlamur Vadisi’ projesinin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacağının altını çizerek,  Ordu’yu ise Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi yapmak istediklerini söylediğini,

***************************

x-2020 yılından bu yana yaklaşık 22 bin kişiye eğitim vererek bölgede itfaiye eğitimleri konusunda ön plana çıkmayı başaran Ordu büyükşehir Belediyesi itfaiye Eğitim Merkezi OBİTEM’in, mesleki anlamda donanımlı itfaiyeciler yetiştirmeye de devam ettiğini,

***************************

x-Ordu’ya  gelen tiyatrocu Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ’in “Karadeniz ve Ordu’nun fındığını yiyip sahneye öyle çıkıyoruz” ifadelerini kullanmalarının hayli dikkat çektiğini,

***************************

x-Ordu Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, “Bugüne kadar 18 bin dekar atıl arazi üretime kazandırıldı, 2 bin 500 dekar araziyi daha kazandıracağız” dediğini,

***************************

x-Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in, AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Türkiye, ekonomik burhan, yokluk, kıtlık, kaosla boğuşurken, 2001 yılında tabelasını milletin astığı bir parti AK Parti ve milletin bağrından çıkan bir Lider Recep Tayyip Erdoğan yapılan 3 Kasım 2002 ilk seçimlerde milletimizin büyük teveccühü ile iktidar olmuş ve 20 yıldır kesintisiz milletine hizmetkâr olmaya devam etmektedir” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

***************************

x-Türkiye’nin yeraltı kaynakları bakımından en zengin bölgemiz doğu Anadolu Bölgesinin olduğunu,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız