HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2022 Salı Saat: 15:09

YILMAZ: KALLEŞ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilcisi Hasan Ali Yılmaz, İstanbul Taksim’de meydana gelen patlamada şehit olan vatandaşlarımız için taziye mesajı yayınlayarak yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileklerinde bulundu. Yılmaz, ayrıca pa
YILMAZ: KALLEŞ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilcisi Hasan Ali Yılmaz, İstanbul Taksim’de meydana gelen patlamada şehit olan vatandaşlarımız için taziye mesajı yayınlayarak yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileklerinde bulundu. Yılmaz, ayrıca patlamaya sebep olan terör örgütü PKK’ya da ağır eleştirilerde bulundu.

Başkan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Millet olarak içimizi yaralayan, ciğerimizi yakan olaylarla karşı karşıyayız. Türkiye’nin her bölgesinde örgütlü, toplumun bütün kesimlerini temsil eden kuruluşlar olarak İstanbul Taksim’deki kalleş saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz. Milletçe hepimizin başı sağ olsun.

Ülkemizin huzurunu bozmak isteyenler çirkin yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Teröristler ve destekçileri tek bildikleri işi yaptılar. Kalleşçe bir terör saldırısı düzenlediler. Bu derece aşağılık ve kahpece eylemleri dünyada çok az millet yaşamıştır. 

Bu vahim olayın asıl hedefi milletimizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaktır. İçimize fitne ateşi düşürmek isteyenlere izin vermeyelim. Suhuletle ve dayanışma içinde birlikte hareket ederek milli birliğimizi pekiştirelim. Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. 

Kökenimiz, kimliğimiz, inancımız ne olursa olsun, 84 milyon hepimiz kardeşiz. Bin yıldır bu topraklardayız. Bin yıldır hainliğin her türlüsünü gördük. Ama kurulan tuzakların hepsini bozduk. Birlik ve bütünlüğümüze her zaman sahip çıktık.

Şer odakları bilmelidir ki; dün olduğu gibi bugün de aziz milletimiz bir olarak, diri olarak, tek vücut ve tek yürek olarak tüm kirli planları ve senaryoları boşa çıkaracaktır. Terör örgütlerinin ırkı, dini, mezhebi, ideolojisi yoktur. 

Devletimiz, elbette bizlere bu acıları yaşatanlardan hesap soracaktır. Vatandaş olarak bizlerin görevi, bize diz çöktürmek, bizi teslim almak isteyen teröre karşı tek ses, tek yürek olmaktır. Terörden medet umanların en çok korktuğu şeyi yapmak, yani birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmaktır.

Türkiye’nin bütün kesimlerini temsil eden meslek ve sivil toplum kuruluşları olarak bizler de bunu yapıyoruz. Ülkemizin birliğine, refahına ve geleceğine sahip çıkıyoruz. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kem gözle bakanları, saldıranları, isimleri farklı ama amaçları aynı olan her türlü terörü, terörü destekleyenleri ve terörden medet umanları da lanetliyoruz.

Bizi terörle korkutmayı amaçlayanlar bilsinler ki, ülkemizi bu alçaklara, kahpelere bırakmayız. Çünkü bizler her türlü meselenin üzerinden gelecek dirayete ve cesarete sahibiz. Bu topraklarda; birliğimizi, dirliğimizi bozmaya hiçbir kuvvetin gücü yetmedi ve yetmeyecektir.

Dün başaramadılar, bugünde başaramayacaklar. Cenabı Hak vatanını seven her ferdin kuvvetini ve sabrını artırsın, birliğimizi daim kılsın.”

 

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, KALLEŞ, SALDIRIYI, ŞİDDETLE, KINIYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız