HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Kasım 2022 Cuma Saat: 16:10

BAŞKAN TÖREN’E BİR ÖDÜL DAHA

Göreve geldiği ilk günden itibaren şehir için ortaya koyduğu vizyon ile hayata geçirdiği başarılı çalışmalar ve projelerle bugüne kadar Altınordu’ya ulusal ölçekte birçok alanda ödül kazandıran Başkan Aşkın Tören’e bir ödül
BAŞKAN TÖREN’E BİR ÖDÜL DAHA

Göreve geldiği ilk günden itibaren şehir için ortaya koyduğu vizyon ile hayata geçirdiği başarılı çalışmalar ve projelerle bugüne kadar Altınordu’ya ulusal ölçekte birçok alanda ödül kazandıran Başkan Aşkın Tören’e bir ödül de Kent ve Başkan Dergisi’nden geldi.

Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören, Kent ve Başkan Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye genelinde online halk oylaması ile belirlenen yılın en başarılı projeleri ve Belediye başkanları seçiminde “Yerel Kalkınma ve İş birliği” kategorisinde halkın oylarıyla en başarılı belediye başkanı seçildi. Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’da hayata geçirdiği “Hazır Giyim Uygulamaları merkezi Projesi” ise tüm Türkiye de birinci seçildi.

Hizmet ve eser belediyeciliği ile şehirde modern değişim ve dönüşüm yaşatan Başkan Aşkın Tören, toplumun tüm kesimlerine dokunan sosyal yönlü çalışmaları ile de adeta tarih yazarken Yeni Nesil Belediyecilik anlayışıyla da ülke genelinde ses getiren birçok projeye imza attı.

ÖDÜLLER ARDI ARDINA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından “Yerel yönetimler Gençlik Çalışmaları ödülü“ne ayrıca AK Parti genel merkezi tarafından da Genç Belediye ödüllerine layık görülen Başkan Tören Altınordu’ya yeni bir ödül daha kazandırdı.

Birçok Büyükşehir, il, ilçe belediye Başkanı ve birbirinden önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen ödül törenine programlarının yoğunluğu nedeniyle katılım sağlayamayan Başkan Tören’e Kent ve Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel, makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti.

Türkiye genelinde oylarıyla kendini ödüle layık gören halka ve dergi yönetimine teşekkür eden Başkan Tören, “en büyük ödülümüz hemşehrilerimizin yüzlerindeki tebessümü ve gönülden hayır dualarıdır. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına bizleri ödüle layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Durmadan yorulmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN’E, BİR, ÖDÜL, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız