HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2022 Pazar Saat: 13:58

ALTINORDU’DAN EĞİTİME DESTEK

Altınordu Belediyesi, okullarda çocukların ve gençlerin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
ALTINORDU’DAN EĞİTİME DESTEK


Altınordu Belediyesi, okullarda çocukların ve gençlerin hem fiziki hem de ruhsal gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Eğitime verilen bir haftalık ara tatilde düzenlediği etkinlik ile öğrencilere renkli bir tatil yaşatan Altınordu Belediyesi, okulları da ara tatil sonrası yeniden eğitim öğretime hazır hale getiriyor.

ÖĞRENCİLER ARA TATİLDE ALTINORDU BELEDİYESİ OKULLARDA

         Tüm Türkiye’de olduğu gibi Altınordu’da da okullar verilen bir haftalık aranın ardından 21 Kasım Pazartesi günü yeniden ders başı yapmaya hazırlanıyor. Altınordu Belediyesi de imkanları doğrultusunda okulların ihtiyaçlarını karşılayarak öğrencilerin güvenli ve konforlu şekilde eğitim görmesini sağlayan çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile ara tatilde okulların ortak kullanım alanlarında detaylı bir hijyen çalışması gerçekleştiren Altınordu Belediyesi ekipleri okulların bahçelerini renkli çizgilerle basketbol ve futbol sahasına dönüştürüyor.

Solvent bazlı asfalt, beton ve yol zeminini sağlamlaştıran çevre dostu boya kullanarak renkli çizgilerle oyun sahaları oluşturan ekipler, yapılan bu çalışma ile birlikte ilkokul, ortaokul ve liselerde gençlerin ve çocukların kaliteli zaman geçirmelerine ve sportif aktivitelerini yerine getirebilmelerine de imkân hazırlıyor.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE SİZLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEK”

         Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında milletimizin en büyük gücü olan çocukların ve gençlerin yetişmelerinde üstlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin donanımlı olarak yetişmesi için birçok projemizi hayata geçiriyoruz. Bunların yanında ilkokul, ortaokul ve liseye giden çocuklarımızın hem kaliteli zaman geçirmesi hem de boş zamanlarında standartlara uygun sahalarda spor yapması için okul bahçelerinde oyun alanları oluşturduk.

Güçlü ve büyük Türkiye yarınlarımız olan çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Bizler daima sizlerin yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DAN, EĞİTİME DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız