HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Kasım 2022 Pazartesi Saat: 14:24

“ORDU BİR BÜTÜNDÜR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler “İl genelinde yaptığımız her çalışma planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor. Eksik gibi gösterilen durumlar aslında plan ve program dahilinde sırası geldiğinde yapılaca
“ORDU BİR BÜTÜNDÜR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler “İl genelinde yaptığımız her çalışma planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor. Eksik gibi gösterilen durumlar aslında plan ve program dahilinde sırası geldiğinde yapılacaktır. Ordu bir bütündür” dedi.

Başkan Hilmi Güler, il genelinde yaptıkları her çalışmanın planlı ve programlı bir şekilde devam ettiğini, eksik gibi gösterilen durumların aslında plan ve program dahilinde sırası geldiğinde yapılacağını söyledi.

Fatsa ilçesinde geleneksel hale getirilen Hamsi Festivalinde bir konuşma yapan Başkan Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde 19 ilçeye hizmetlerin en güzelini yapmak için canla başla çalıştıklarını belirtti.

Başkan Güler, “Şu an bazı çevrelerin söylediği gibi eksik var denilen bazı şeyler aslında eksik değildir. Bunlar bizim programımızda ve zamanı geldiğinde yapılacak olan çalışmalardır. Nasıl ki doğalgazı getirdik, nasıl ki yolları yaptıysak, nasıl ki barajları yaptıysak bunlarda sırayla yapılacak olan çalışmalardır. Bunlar bizim programımızda olan çalışmalardır. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler planlı ve programlı çalışma yürütüyoruz. Bu plan ve program dahilinde de çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

“ORDU BİR BÜTÜNDÜR”

Açıklamalarına Ordu’nun bir bütün olduğuna vurgu yaparak devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şunları kaydetti: “Ordu 19 ilçesiyle bir bütündür. Ordu’da yapılan her şey her bir ilçemiz içinde yapılıyor. Mesela şu an Ünye Limanı’ndan ro-ro yüklemesi yapıyoruz. Fındık ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Fındığa sahip çıkmak sadece fiyatını belirtmek veya konuşmak değil. İş yapmak. Doğrudan doğruya iş yapmak. Bunların hepsi bir bütün halinde olduğu için de çalışmalarımızı bir plan ve program dahilin de yapıyoruz. Bizde şimdi Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak suyu, elektriği, göletleri, altyapısı ve üst yapısıyla yapıyoruz. Eksik diye söylenilen her şeyin sırası geldiği zaman zaten yapılacaktır. Bunun cevabını zaten yaptığımız çalışmalarla vereceğiz. Ayrıca vatandaşlar sandıkta cevabını vermiş olacak. Bende bakanlık yaptım. Bende milletvekilliği yaptım. Bir abi olarak söylüyorum. Siyasete de bir nitelik kazandırmak lazım. Bir seviye kazandırmak gerek. Bu bakımdan bunu söylüyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla bütün belediyelere örnek olmaya çalışıyoruz”

“FATSA’NIN YILDIZI PARLIYOR”

Fatsa ilçesinde yapılanlardan örnekler veren Başkan Güler, “3,5 yılda yaptığımız çalışmalarla Fatsa ilçemiz diğer 19 ilçemiz gibi bölgenin parlayan yıldızı haline geldi” dedi.

Başkan Hilmi Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “3,5 yıl içerisinde sadece Fatsa ilçemize yaptıklarımıza şöyle bir dokunacak olursak, neleri başardığımızı göreceksiniz. Fatsa yıllardır bir çöp içinde yaşıyordu. Fatsa’nın çöpünü kaldırdık. Bunun dışında doğalgazını getirdik. İçme suyu problemini ortadan kaldırıyoruz. Fatsa için sadece bir Bolaman projesi var ki, sadece o 80 milyon dolardır. Bunların hepsi sırayla, planla, program ve teknik ile bilimle yapılıyor”

Anahtar Kelimeler : “ORDU, BİR, BÜTÜNDÜR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız