HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2022 Salı Saat: 13:51

“LAF DEĞİL, ESER ÜRETİYORUZ”

  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 55 gün gibi kısa bir sürede Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, Çanakkale Küçükkuyu Ayvacık Yolu Assos ve Troya Tünelleri, GAZİRAY ile Eğiste Hadimi Viyadüğü başta olmak
“LAF DEĞİL, ESER ÜRETİYORUZ”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Türkiye’nin dört bir yanında yatırımlara devam ettiklerini belirtti. Ulaştırma sektörünün Türkiye yüzyılının yapı taşını oluşturduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, yatırımların ekonominin temeli olduğunu kaydetti. 2003-2021 yılları arasında yapılan 183,7 milyar dolarlık yatırım yapıldığını kaydeden Karaismailoğlu, yatırımlarla birlikte Türkiye’nin hem beşeri hem de maddi kaynaklarının verimli kullanılması sonucu yılda 28 milyar dolar tasarruf elde edildiğini ifade etti

 

ESER FIRTINASI ESTİRİYORUZ

 

“Bütün dünya krizlerle boğuşurken, bizler hizmet ve eser fırtınası estiriyoruz” diyen Karaismailoğlu, 55 gün gibi kısa sürede 12 büyük projenin açılışını gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Bakanlık olarak sadece Ekim ve Kasım aylarında birçok esere imza attıklarını belirtti. İlk olarak 2 Ekim’de Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının açılışını gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“Ardından; Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu ve Assos-Troya Tünelleri’ni, Malatya-Hekimhan Yolu, Diyarbakır Çevre Yolu, Bitlis Çevre Yolu, TOGG Fabrika Yolları, Bandırma Kavşağı ve Bağlantı Yollarını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Gaziantep’te GAZİRAY’ı, Horasan-Karakurt Yolu Taşlı Güney-2 Viyadüğü, Hasankeyf Tüneli, Yeni Yusufeli bağlantı yolları ile 56 kilometre uzunluğunda 39 adet tünel ve 21 köprü viyadük ile bu hafta sonu Cumhurbaşkanımızın katılımları ile ülkemizin en yüksek ayaklı viyadüğü olan Eğiste Hadimi Viyadüğü’nü açtık.”

 

İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET

 

Perşembe günü 70 kilometre uzunluğunda Ağrı Hamur Tutak Patnos bölünmüş yolunu, cumartesi günü de Şanlıurfa çevre yolunu vatandaşın hizmetine sunacaklarını bildiren Karaismailoğlu, “Açılışını yaptığımız her proje ile gurur duyduk ama asla bununla yetinmedik. 10 yıllar sonrasını planladık.  Türkiye’nin adını dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına yazdırmak için; karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu ve haberleşme sektörleri Master Planları çerçevesinde kısa (2023), orta (2035) ve uzun(2053) vadede belirlediğimiz çalışmaları sürdüreceğiz. Hizmete sunduğumuz eserlere vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görmek doğru yolda olduğumuzun da göstergesi. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Halkımızdan aldığımız bu güçle hep daha iyisini, daha faydalısını sunmak için durmadan çalışacağız. Laf değil, eser üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “LAF, DEĞİL, ESER, ÜRETİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız