HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2022 Salı Saat: 14:14

KABADÜZ, OSKİ İLE KABUĞUNU KIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede altyapıdan üstyapıya birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 3,5 yılda Kabad
KABADÜZ, OSKİ İLE KABUĞUNU KIRDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve altyapı alanında yarınlarını garanti altına alacak yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Başkan Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede alt ve üst yapıda birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, Kabadüz ilçesinde 3,5 yılda 16 milyon 801 bin 965 TL’lik yatırıma imza attı. Kabadüz genelinde yaptığı çalışma ile vatandaşları modern alt ve üst yapıya kavuşturan OSKİ, yeni yatırımlar için de çalışma başlattı.

 

 

16 MİLYON 801 BİN TL’LİK YATIRIM

 

 

Ordu’nun ilçelerinde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSKİ, aradan geçen süre içerisinde Kabadüz ilçesinde 73 bin 779 metre içme suyu hattı inşasını tamamladı. Bunun haricinde ilçe genelinde, 4 bin 176 metre kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu ve 1 adet su alma yapısını tamamlayarak toplam 16 milyon 801 bin 965 TL’lik yatırımı vatandaşların hizmetine sundu.

 

 

KABADÜZ’E YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

 

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Başkan Güler’in öncülüğünde geride kalan süre boyunca Kabadüz’e yeni yatırımlar yaparak alt ve üstyapıdaki sorunları kökten çözmeyi hedefliyor.

 

Anahtar Kelimeler : KABADÜZ, OSKİ, İLE, KABUĞUNU, KIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız