HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ocak 2017 Perşembe Saat: 09:07

OSKİ, YAPILAN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ile ilgili olarak hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek geçmiş 1 yıl
OSKİ, YAPILAN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ile ilgili olarak hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek geçmiş 1 yılda yaptığı işleri masaya yatırdı.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük başkanlığında sürdürülen toplantıya, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ali Akkiraz ve Arif Gündüz, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ve Suat Olgun ile Daire Başkanları, 1. Hukuk Müşavirliği ve Şube Müdürleri katılım sağladı.

2016 YILINDA YAPILAN İŞLER DEĞERLENDİRİLDİ

OSKİ’nin geçmiş bir yıllık faaliyetlerinin masaya yatırıldığı toplantı, Genel Müdür Fatih Yürük’ün konuşmalarıyla başlarken Daire Başkanları,  sürdürmüş oldukları çalışmaların sunumlarını sırayla yaptılar. Toplantıda OSKİ’ de 2016 yılında yapılan işler değerlendirilerek, gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantı Genel Müdür Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin değerlendirme konuşmalarının ardından Genel Müdür Fatih Yürük’ün kapanış konuşmasıyla sona erdi.

OSKİ’DE HER BİRİMİN FAALİYETLERİ TEK TEK İNCELENEDİ

2016 yılında sürdürülen faaliyetleri Daire Başkanları sunum eşliğinde özetledi. Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı, içme suyu arıtma tesisleri, içme suyu depoları, laboratuvarlar için yapılan akredite başvuruları, su alma yapıları ve atık su arıtma tesislerinde yapmış olduğu faaliyetleri anlattı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, yazılım ve donanım faaliyetler ile birlikte kurumsal web çalışmaları ve 2016 yılında yapılacak işler hakkında bilgi verdi. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, yapılan ihaleler ve sözleşmeler ile OSKİ bünyesinde hizmet veren araçların son durumu ile ilgili bilgi paylaşımı sağladı. 1.Hukuk Müşavirliği, kurumu ilgilendiren dava ve icralar hakkında bilgiler aktardı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, personel durumu, işçi sağlığı ve güvenliği ile kurum içi eğitim faaliyetlerini anlattı. Projeler Daire Başkanlığı, planlanan ve hazır hale getirilen projeler ve kamulaştırılan arazilerin son durumu ile ilgili bilgiler paylaştı. Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, gelir gider tabloları, tahsilat ve bütçenin son durumu ile ilgili bilgiler anlattı. Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı, şube müdürlükleri ve ilçe şefliklerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yapmış oldukları bakım onarım, yenileme faaliyetleri ve Alo 185 arıza iletim hattının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, 2016 yılında biten yatırımlar ve gelecekte 2017 yılında yapılması planlanan projelerin son durumları hakkında bilgi verdi.

OSKİ HEDEFLERİ OLAN VE NE YAPTIĞINI BİLEN BİR KURUMDUR

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, toplantıda yaptığı değerlendirme konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ Zor ve meşakkatli bir süreçten hep beraber geçtik. Göreve başladığımız günlerde yapmayı planladığımız yatırım, proje ve uygulamaları bir bir hayata geçiriyoruz.  Arazinin engebeli oluşu, yerleşimin dağınık seyretmesi gibi etkenler işimizin zorluk derecesini artırsa da bizler bu zor göreve memleketimize hizmet etmek için talip olduk. Çok şükür yaptığımız işler, planlamamız doğrultusunda aksamadan devam ediyor. Amacımız Ordu’ da her eve sağlıklı içme suyunu ulaştırmak ve atık suları arıtarak tekrardan doğaya sağlıklı bir şekilde geri verilmesini sağlamaktır” dedi.  (Ordu Yeni haber)

Anahtar Kelimeler : OSKİ, YAPILAN, YATIRIMLARI, DEĞERLENDİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız