HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2022 Salı Saat: 10:54

GÜNDOĞDU, GÜMÜŞHANE’DE

  AK Parti Genel Merkezi’nin 81 ilde eş zamanla olarak başlattığı ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gümüşhane’nin Torul ve Kürtün İlçelerini ziyaret etti. Gündoğdu’nun
GÜNDOĞDU, GÜMÜŞHANE’DE


 

AK Parti Genel Merkezi’nin 81 ilde eş zamanla olarak başlattığı ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gümüşhane’nin Torul ve Kürtün İlçelerini ziyaret etti.  Gündoğdu’nun ilk durağı Gümüşhane’nin Torul İlçesi oldu. AK Parti Torul İlçe Başkanlığında İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Torul esnaflarını ziyaret eden Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, çok sayıda Gümüşhaneli vatandaşla görüştü.

 Programına Torul Belediye Başkanı Evren Evim Özdemir’i ziyaret ederek devam eden Gündoğdu, ardından Gümüşhane Kürtün İlçesine hareket etti. Kürtün İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Metin Gündoğdu akabinde sokak sokak gezerek ilçedeki esnafları ziyaret etti. Geç saatlere kadar ilçede kalan, esnafların ve Torul’da yaşayan vatandaşların talepleriyle bizzat ilgilenen Metin Gündoğdu; dönüş yolunda Giresun Piraziz’de bir işletmeyi ziyaret etti.

 

ORDU MAHALLE PROGRAMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Şehir Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği Gümüşhane ziyaretinin ertesi gününde, Ordu İlçe Mahallelerinde soluğu alan Gündoğdu; Gürgentepe’de yedi mahalleyi ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Gittiği her mahallede Mahalle Muhtarı, Mahalle Başkanı ve Mahalle sakinleri ile görüşerek, mahallenin ve vatandaşın taleplerini aldı. Her talebi tek tek yazarak not alan, sorunların çözüm sürecinde gayret gösteren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

Havanın soğukluğuna aldırmaksızın kapı kapı dolaşıp vatandaşla bir arada olan Gündoğdu, Adım Adım Ordu diyerek, uzak yakın demeden tüm mahalleleri ziyaret etmeye çalıştığını ve programlarının devam edeceğini belirtti.

 

Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU, GÜMÜŞHANE’DE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız